Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Zalozylam taki watek abysmy mialy prosty dostep do waznych informacji ktore sobie przekazujemy, bez szukania po watkach. Bedzie osobny watek pt 'komentarze do KOMUNIKATOW' i tam bedzie mozna dyskutowac o komunikatach;-)
Ostatnimi czasy zaniedbalam troszke nasze forum (chociaz uwazam ze i tak mamy wzgledny porzadek ;-) wiec przeczytajcie co nastepuje:
ZJAZD LISTOPADOWEK 2006 No 1 7 Lipiec 2007 Gród Kraka
Wiem ze do lipca jeszcze daleko...ale to zaraz nam zleci. Poniewaz zaglacie tu z rozna czestotliwoscia dobrze zebysmy juz o tym myslaly.
Jako ze jestem z Krakowa i moge pozalatwiac Wam to i siamto (poszukac miejsca spotkania i znalezc noclegi) to narazie chcialabym wiedziec:
Ile nas bedzie, czy bedziecie z mezami?
Ile potrzeba noclegow? Noclegownia: Hotel DAISY Kraków
I czy 7 lipca Wam odpowiada?
Dobrze byloby gdybyscie sie zdecydowaly w maire szybko na nocleg, zeby zaklepac i zebyscie nie musialy spac na dworcu ;-)
Ze sondy Patiji mamy taka liste chetnych na imprezke :-) (nie wliczam naszych pociech bo za nie nie ma oplat) :
1. Zdecydowanie kolezanki z terminem na druga polowe listopada sa bardziej zgrane,czesciej odwiedzaja forum i wiecej o nich wiadomo ;-) LISTA MAM! LISTOPAD 2006- bez komentarzy
2. Nie wiemy czy nastepujace mamy przyjada na ZJAZD:
Maja33 (przypuszczam ze nie bo z Londynu jest kawalek ;-)
MonikaM.
Bpcianek
Blue
Ibi
Anetka75
Ewa2500
Emmomadzia
3. Czy jezeli braknie dwojek w hotelu zdecydujecie sie na spanie w trojkach - 3 mamy, 3-je tatusiow? Tak kontronie pytam ;-)Jak zwykle piszcie jezeli jestescie na nie :-) Komentarze do KOMUNIKATOW
Co do noclegow..to chce zalatwic to razem, zebyscie dostaly znizke :-) Dlatego prosze o zdecydowanie sie bo potem juz noclegi bedzie trzeba zalatwiac na wlasna reke.
W temacie zjazdu w lipcu zarezerwowalam wstepnie dzis 6 pokoi 2-u osobowych i 1 3-y osobowy ktory bedzie liczony jako dwojka (razem 14-scie noclegow). Do 25-tego marca aby noclegi byly pewne Pan z Daisy prosi o wplate zaliczki 20%. A miesiac przed dokonanie zaplaty za nocleg.
Za dzieci do 2-go roku zycia nie placi sie za nocleg.
Wyslalam Wam nr konta.
Prosze Was o potwierdzenie noclegow (oprocz Innej i Cynamonki bo juz potwierdzily). Lista w na poczatku watku.
Patija dzisiaj mi napisala ze niestety nie moze przyjechac. W zwiaku z tym zmienila sie sytuaja z nocelgami. Mamy zarezerwowane 15 miejsc noclegowych( 6 x dwojka, 1 x trojka) a na chwile obecna jest 10 chetnych.
Dziękuję za pamięć i rzeczywiście nic nie daje znać o nas na forum bo jakoś w zasadzie tak wychodzi ) Czytam o was prawie codziennie ale już nie udzielam się, bo głupio tak po takim czasie...a mamuśki się już zaprzyjaźniły.... a ja sobie cichutko czytam wasze posty... Ciesze sie że jedziecie na wakacje wszystkie razem...oj będzie się działo....Buziaki dla was wszystkich....
W związku z tym że u mnie niefortunnie się poukładało i w dzień zjazdu mam w rodzinie uroczystość weselną jest wolny pokój dwuosobowy z wpłaconą rezerwacją.
Może ktoś jest zainteresowany go wziąć po Tobie to proszę o kontakt