reklama

Olkusz i okolice

mnie właśnie lekarz kazał nie leczyc teraz zębów, poczekać do porodu dlatego mam tylko pozalepiane tymczasowo żeby nic tam się nie pogłebiało:sorry:
No to pierwsza tura wyprasowana:-)
galazka przykro mi z powodu pieska :-(

reklama
a ja wlasnie wrocilam z kolejnej wyprawy na zakupy dla Malutkiej, kupilam m.in. piekna wanienke i pampersy. upralam dzisiaj pieluchy tetrowe wiec jak wyschna bede prasowac a jutro kolej na pranie i prasowanie ubranek

koniczynka ale Ci sie udalo z tymi ubrankami, za taka cene to rzeczywiscie nigdzie sie nie kupi nowych :tak:

A udało się :) Miała jeszcze nowiutki rożek w ogóle nie rozpakowany, usztywniany (wzięłam za 10 zł) i automatyczny leżaczek-bujaczek z pozytywką tez nowiutki (bo dostała 2) oryginalnie zapakowany za 150zł ( a na allegro chodzą po 250zł) jak ja lubię robić takie interesy :-D
Palinka widzę, że jesteś na tym samym etapie co ja, ja jutro będę prasować drugą część. Jeszcze mi zostało do kupienia wszystko poza ciuszkami i najgrubsza rzecz to będzie łóżeczko i wózek

ja lozeczko mam takie ladne drewniane jeszcze po samej sobie :-) wozek dostaje od sasiadki, takze te "najgrubsze rzeczy" jak to powiedzialas to mam juz zalatwione. w sumie to mam juz wszystko kupione oprocz pizamy i laktatora dla siebie a dla Malutkiej jeszcze sudocrem, gruszka i termometr, ale to juz takie pierdułki

galazka współczuję :( Okropnie smutne nowiny :( Trzymaj się dzielnie!

Monia Krzysio dostał smoczka... już w szpitalu :) On miał ogromny odruch ssania i musiałabym non stop z piersia na wierzchu siedzieć a teraz sam mnie zaskakuje i nieraz rezygnuje ze smoczka. Lubi go ale bez przesady :)
ja przytyłam z opuchlizną 24 kg! I mam jeszcze do zrzucenia 9 kg + 2,5kg ostatniego zaniedbania:/ A nie ukrywam że pasowałoby do tego zrzucić jeszcze chociaż z 5 kg...

Koniczynko ja kupowałam X-Landera XA i jestem ogrooomnie zadowolona poza tym ten wózek ma same pozytywne opinie, jest wielofunkcyjny chyba że mieszkasz w blokach to nie polecam bo waży ok 13 kg. Jeśłi chodzi o wózki wielofunkcyjne to proponuję kupić nową spacerówkę a gondolę używaną bo tanio cię wyjdzie a używane gondole wyglądają jak nowe. Fotelików X-Landera NIE polecam ponieważ nie przeszedł testów zderzeniowych :/ Mogę ci za to polecić Maxi-Cosi Citi równeż same pozytywne opinie, przeszedł testy zderzeniowa, ma wkładkę spłycającą dla noworodków tylko trzeba sprawdzić czy ma się w samochodzie wystarczająco długi pas do przypięcia.
jak coś to pisz chętnie pomogę :)

Aha i NIE polecam zakup w Olkuszu bo drogo:/

PS Moj brat będzie miał synka!! BAARDZO SIĘ CIESZĘ:-):-):-):-)

Ostatnia edycja:
ja mam po córce wózek i już raczej nie będę kupować kolejnego...my mamy wózek z tych tańszych raczej...duże pompowane koła na paskach, więc fajnie się bujało, a na nasze troche takie wiejskie tereny super...generalnie jestem zadowolona z niego...choć przyznam, że podobają mi się te drogie wózki:)
o nawet znalazłam aukcje z takim wózkiem jak my mamy:
http://www.swistak.pl/a14265544,WOZEK-PEGAZ-POMPOWANE-KOLA-ZAWIESZENIE-NA-PASKACH.html#zdjecia
może wyglądem nie zniewala, ale sprawdził sie:)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry