Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Jaj w temacie, może któraś mama się zetknęła i może podzielić się swoja opinią na ten temat bo od jakiegoś czasu mnie kuszą ale nie jestem przekonana czy są skuteczne, jeśli ktoś używa proszę o odzew :-)
Ja nie używałam, ale czytałam o nich na innym forum, bo tez mnie zaintrygowały. Zaletą jest, że są bardzo wydajne i pranie po nich jest miekkie bez użycia płynu, natomiast nie dopierają plam i pranie jest bez zapachu.
witam, pisałam na innym watku dla niemowląt( wydaja mi sie rewelacyjne dla malucha) , ogólnie uzywam od jakiegos czasu , kupiłam tak na próbe i spodobało mi sie narazie, spieraja świeże plamy , starych raczej nie- mozna dodac sody do prania jesli są jakieś uporczywe albo namoczyc wcześniej , zapachu nie nadaja aale można dodac olejek eteryczny o dowolnym zapachu i jest fajnie wczoraj zakupiłam zapach tulipanowy za 6 zł i dodałam kilka kropelek (właśnie sie pierze ).. pranie ogólnie jest miękkie i przyzwoicie wyprane zapuiłam w sklepie ekologicznym na kabatach chyba ok 9 zł zapłaciłam za takie nieduże opakowanie.. a i wlosy myłam w nich ale bez rewelacji jakies sztywne były po nich.. starczaja n a 3 prania http://orzechypiorace.com.pl/ polecam stronke tam jest wszystko opisane
Ja korzystam z orzechów i jestem z nich ogromnie zadowolona. Jesli nie radza sobie z jakimis plamami to sá to plamy z którymi nie radzi sobie take vanish i inne srodki... Takze dodaje olejki zapachowe i pranie pieknie pachnie lepiej niz po plynach, a jesli nie dodam to brak zapachu absolutnie mi nieprzeszkadza takze. Woda w pralce sie pieni w trakcie prania, pranie jest miekkie i czyste, zauwazylam ze moj synek i maz maja mniejsze problemy ze skora takze.