reklama

Otyłość w ciąży

Nadalka ja Ci słonca odstapie u nas upał od juz kilkunastu dni ze pasc idzie dzis tylko deczko chłodniej :-)

A co u Kłaczka słychac wiecie moze bo jakos widze ze tu znikneła :-(i Dziejewanna tez .

U nas Patulina co dzien cos nowego umi pokazuje rosnie tak szybko za szybko :cool2:juz duza dziewczynka taka :-p:-)

Marcia dobrze ze odpoczywasz :-)

reklama
Nadalko wizyte mama 05 08 i prywatna i na NFZ prywatnie ide bo maja genijalny sprzet a do swojej ginki bo wiadomo jej zalezy na tym zeby kobieta donosila i urodzila zdrowe dziecko.

U mnie pogoda tez straszna w domu leze pod kocem bo mi zimno.

fasolka staram sie odpoczywac ale np. Dzisiaj dopiero polozylam bood rana mialam kilka bardzo waznych spraw ktorych nikt za mnie nie mogl zrobic ale narazie czuje sie w miare ok. Zrobilabym bete ale sie boje

Fasolka czuje sie jako tako mam mdlosci umiarkowane, ssanie w zoladku itd ale poza tym calkiem niezle.
To twoja Dorotka rok starsza od mojej Patrycji , najleprze zyczenia dla cory :-)
trzymajcie kciuki za jutrzejsze badania

Dzien dobry!

ja juz po badaniach. Dzisiaj robilam wyniki na NFz i w innym labie i u nich progesteron i beta sa tego samego dnia wiec zaplacilam dwa razy tyle co normalnie i wyniki beda po 16 wiec prosze o kciuki i modlitwy zeby wyniki byly ok

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry