Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
progesteron miałam tak niski ze nie wiedział do końca czy wogole pekaja pecherzykiOvitrelle działa tylko na pęknięcie pęcherzyka Graffa. Na jakiej podstawie lekarz ci określił jakość owulacji ?
7 dpo miałam ledwo 4.5ng/mlOvitrelle działa tylko na pęknięcie pęcherzyka Graffa. Na jakiej podstawie lekarz ci określił jakość owulacji ?
No taki progesteron świadczy raczej, że owulacji nie było.7 dpo miałam ledwo 4.5ng/ml
Przy stymulacji CLO powinnaś chodzić na monitoring do ginekologa żeby śledzić na bieżąco wzrost pęcherzyków, żeby podać ovitrelle w odpowiednim czasie. Potem kontrolne usg czy pęcherzykł pękł najlepiej zrobić i lekarz powinien widzieć co i jak. Nie można się stymulować w ciemno i brać leki na czuja.Rosną ale małe i w tym cyklu mamy też clo właśnie tylko czy pekaja nie był w stanie powiedzieć
To może lepiej zmień ginekologa.Właśnie on tak dziwnie mówi że Oj jak chce to mogę sobie chodzić do niego ale nie gwarantuje mi miejsca na wizyty