reklama

Paplanina

• Starter tematu Starter tematu Mihir
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
MEGGI z okazji urodzin życzymy Ci drogi usłanej różami, domu z basenem, eleganckiej limuzyny, genialnych pomysłów, niskich podatków, słodkiego miłego życia, pomyślnych wiatrów, wygodnych butów, pękatego portfela, miłego szefa, trafnych decyzji, miłych snów, pozycji lidera, szampańskiej zabawy, olimpijskiej kondycji, uwielbienia u podwładnych, niezmiennie zielonego światła, manny z nieba, niskich kosztów, wygranych przetargów, taaaakiej ryby, mocnej głowy, szczęścia w kartach, udanych wakacji, sławy i chwały, niewieszającego się Windowsa, czytelnych instrukcji, pociechy z pociechy, złotej rybki, zimnego piwa, zasięgu w każdym miejscu, miejsca w historii, korzystnego horoskopu, zdjęcia na okładce, miłych sąsiadów, mocy zawsze z Tobą, owacji na stojąco, nieprzemijającej urody, asa w rękawie, dużo nadzienia w pączku, ostatniego słowa, podzielnej uwagi - Jola z Kamilkiem.
Jaka starość? ja w marcu obchodziłam 30, nawet nieźle to zniosłam, chyba dzięki Kamykowi.

reklama
Meggi wszystkiego najlepsiejszego:-)
mi za rok stuknie ale czym się przejmujecie dziewczynki jak będziemy mieć pół wieku to wtedy możemy zacząć się zamartwiać że troche stare jesteśmy:-D

Meggi spóźnione sto lat!!!
My już po majówce. Dwa dni były niefajne, a reszta super. Martyna w kojcu przez cały dzień się bawiła. Pultasy się opaliły, świeżego powietrza sie na wdychała, bawiła się trzyletnią kuzynką - super. Już czekamy na wakacje - planujemy wyjazd nad morze.

Megii- 100 lat, 100 lat, niech żyje, żyje naaammm:-)
Bara-wszytskiego naj dla Zuzki.
A my dzisiaj byliśmy na wycieczce w Lisse (olbrzymi kwiatowy ogród). Posadziliśmy ją na trawniku ( w tle kwiatki), żeby zrobić jej urocze zdjątko, a tutaj zbiegła sie wycieczka Japończyków i dawaj pstrykać zdjęcia mojej córci -wesoło było. Ona jakoś ludzi przyciąga. jak idę z nią na spacer (ona w wózku) to nas obcy zaczepiają a ona sie do wszystkich uśmiecha..oby jej tak zostało...

Meggi, troszkę spóźnione, ale szczere najlepsze życzenia urodzinowe :-) .

Bara, ucałuj Zuzę od Oliwki oraz ode mnie :-) .

Pola, no proszę, zdjęcia Twojej córci dotrą aż do Japonii ;-) . Zazdroszczę tak pogodnego usposobienia małej w stosunku do obcych.Oliwka wręcz odwrotnie od Majki - odpycha ludzi od siebie, wystarczy, że do wózka wepchnie głowę ktoś obcy, jest wrzask,pisk i krzyk :baffled: .

źnione życzonka dla wszystkich jubilatów i solenizantów /a co tam/ małych i dużych,. całuski, cukiereczki, ciasteczka.:-)

Buziaczki urodzinowe dla Meggi i połówkowe dla Zuzi :-D
Pola to musiał być ciekawy widok :laugh2::laugh2:

A ja z mężusiem 4go maja obchodziliśmy 5 rocznicę ślubu chyba papierowe gody :eek:. Podobnie jak u meggi w ruch poszedł szampan, ale ja za wiele nie wypiłam :baffled: (uroki karmienia piersią).
Pięć lat zleciało, w tym czasie oboje skończyliśmy studia, dorobiliśmy się dwójki dzieci i psa hihi... a no i kilku dodatkowych kilogramów :-p;-)(ale u Romusia to akurat na dobre bo takie chucherko był). Szczęśliwe pięć lat :tak::tak:, ciekawe co przyniosą kolejne lata ....

reklama
Dorota-gratulacje-piękny staż małżeński:-) Ale nie są to gody papierowe tylko: (oto podpowiedź):
W Polsce, za długoletnie pożycie małżeńskie (50 lat - złota rocznica) wojewoda ma prawo wystąpić do Prezydenta Rzeczypospolitej Polskiej o nadanie specjalnych odznaczeń jubilatom.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry