Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
a pisali jakiej klasy mrozaczki są ? ja to ci zazdroszczę że ty już po wszystkim jesteś, ja to po prostu tak strasznie się stresuje przed jutrzejszą wizytą że
szok oby tylko hiperki nie było, pani pielęgniarka mówiła żeby dużo wody pić i tak robie, a Was dziewczyny też bolał brzuch przy stymulacji ? w sumie to nie duży ból ale czuje "jaja"
po bokach, no a ja w trakcie pakowania jutro o 5:00 wyjazd na 11 spotkanie z chłopakiem w sprawie wynajmu mieszkania, blisko Bociana, będę mieszkała z tym chłopakiem co wynajmuje i jeszcze z dziewczyną i grunt że internet jest bo niestety ale nie wszyscy wynajmujący mają połączenie z netem, 11:30 pobieranie krwi i 13:00 wizyta u dr Mr,
ja w każdym bądź razie trzymam kciuki za wszystkie starające się (nie ważne miejsce) zapowiada się ciekawie na forum
i wtedy powiedziała żebym dużo wody piła mineralnej niegazowanej i tak też robie, jutro wszystko się wyjaśni i odezwe się do was dziewczyny, zdam relacje
a kiedy masz dostać @ ?
narazie nie czuje zadnych boli na okres tez.... Normalnie @ mam na 2-3 kwietnia no ale jak na lekach to nie wiem jak to... Wszystko wyjdziena tescie. Anula pisz jakie postepy beda bo powiem Ci ze czytanie forum w Białymstoku mi pomagalo :-) trzymaj sie moja droga i szerokiej drogi.