Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
12 sierpnia zmarła moja najkochańsza mamusia....bardzo przezywała wiadomość o waszej tragedii, jestem pewna ze teraz zaopiekuje sie Wami ...tego wam zazdroszcze....ciagle mysle o Was i o Twojej rodzinie męzu i dzieciach....Łączę sie z nimi w bólu i mam nadzieje ze znajda ukojenie ...choc ja znaleźć nie mogę ...
Wierzę że dzieli nas tylko czas....do zobaczenia ....
nie powinno tak być...nie powinno.Dlaczego... nie wiem co mam napisac.Łzy mi od wczoraj lecą bo dopiero wczoraj po dlugiej przerwie weszłam na forum.Dlaczego nie ma na tym swiecie sprawiedliwosci...Tyle zła w okolo a zabierane z tego swiata są osoby ktore tak chcą żyć i są tak potrzebne.Po takich wiadomościach ciężko dojść do sebie. Gdyby nie ten cholerny wypadek ogladalybysmy zdjecia nowonarodzonej Weroniczki i uśmiechniętej rodzinki ...
nie moge
ja patrząc na moje szczęści myślę o was Pati i wyrywa mi się pytanie LACZEGO??????????...Pozostaje cisza i łzy:-(....tak mi smutno mim o,że cię nie znałam tęsknie za wami.....
[*]
[*]