reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2008

Dorotko oj to naprawdę niełądnie ten szef pogrywa sobie z Twoim mężem.
Kasa się należy i tyle - qrcze ludzie to jednak nie przejmują się innymi.
Najwazniejsze, że taki szef ma co żreć i po pracy legnie sobie z piwkiem i tyle.
:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: O ZGROZO

Ciril odpoczywaj i cukier koniecznie do kontroli - nie ma żartów.

reklama
Dorotka ci ludzie to chyba egoisci jacys....to sie w glowie nie miesci. nie powinno tak byc:wściekła/y:szkoda slow na takiego ch....
ja wg OM mam termin na 22.10 i wg wizyty w 15 tyg ciazy 25.10, a pozniej wyszlo ze 29....wiec ja suwaczka nie zmieniam bo mysle ze jednak OM jest ok...tym bardziej ze dzien zaplodnienia sie zgadza...bo z M nie moglismy za czesto, bo jest pilkarzem i wolal nie tracic sil na pierdoly:-p:sorry2:

Dorotka ci ludzie to chyba egoisci jacys....to sie w glowie nie miesci. nie powinno tak byc:wściekła/y:szkoda slow na takiego ch....
ja wg OM mam termin na 22.10 i wg wizyty w 15 tyg ciazy 25.10, a pozniej wyszlo ze 29....wiec ja suwaczka nie zmieniam bo mysle ze jednak OM jest ok...tym bardziej ze dzien zaplodnienia sie zgadza...bo z M nie moglismy za czesto, bo jest pilkarzem i wolal nie tracic sil na pierdoly:-p:sorry2:
hahahaah sie uśmiałam. Czyli jednak sportowcy nie moga:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

No niby moga ale nie chca;-)ale mnie to wkur...wtedy. ja chcialam, on tez ale"nie moge bo jutro mecz i musze byc agresywny na boisku:-p" a tak to zasnie czy co....wiec norma to raz w tygodniu...po uproszeniu 2:tak:

a ja chwile zdrzemnęłam się z małą ale dalej jestem taka przemęczona.
wanilia, to prawda. wszystko.i mam juz dosc.coraz czesciej mam takie cos w stylu parcia ale nic z tego nie wynika. tylko chyba zebym sobie pocierpiała.

Witajcie we środę
Dobrze że macie dziś lepsze nastroje niż wczoraj:tak:My już po śniadaniu, M pojechal małą odwieżć do szkoły.
Unas dziś pochmurno ale ja i tak muszę być w domu bo kurier mi przywiezie wreszcie WÓZECZEK
Sniło mi się dziś że urodziłam SYNKA i wiozlam go w tym właśnie wózku- aż do tej pory czuję jaki maluszek był słodki:-) jak go przytulałam.

Miłego dnia dla wszystkich mamuś:tak::tak:

co za cudny sen... tylko pozazdrościć!

Dorotka najważniejsze, żeby Tobie było wygodnie w tej koszuli!

Ja dalej leżę, chociaż dzisiaj troszkę pospacerowałam po tarasie :tak: i dobrze mi z tym było. Ale nie przeginam, bo nie daj Boże coś zacznie się dziać, a to przecież jeszcze nie czas!
Młody śpi, mój P wrócił z pracy i położył się na chwilę obok niego i już słyszę, że pochrapuje :-D ale biedaczek zmęczony dzisiaj to niech sobie odpocznie.

Witam sie i ja!!
Czarna to fajnie ze juz zamowiony wozio i czekamy na foty:tak:
Motylku i Justys dalej po schodach i na porodowke ;-) prawie polowa miesiaca a tu nadal nic:-p wstydzcie sie inne mamuski z poprzednich miesiacy szybko sie rozpakowywaly a my??:zawstydzona/y::zawstydzona/y: żartuje bo mi dokopiecie:-D

Ja wlasnie wypilam kawe i stoi mi na zoladku!!!! jakby mial mi zaraz peknac a do tego czuje glod!! i co tu zrobic??!!
Mala tez dzis leniwa ja chyba nerwicy do porodu dostane jak bedzie tak mnie robila na szaro:baffled:
Dorotka to ładnie placicie za domek:no:
Lece czytac dalsze post.
Aha Beza pytalas czym sie depiluje-maszynka jednorazowa nie mam depilatora ale zamierzam niedlugo to zmienic;-) mam pytanie depilujecie depilatorami okolice bikini??? jaki byscie polecily????No i mysle ze nie wywola to skurczy spokojnie mozesz stosowac:tak:

Witam sie i ja!!
Czarna to fajnie ze juz zamowiony wozio i czekamy na foty:tak:
Motylku i Justys dalej po schodach i na porodowke ;-) prawie polowa miesiaca a tu nadal nic:-p wstydzcie sie inne mamuski z poprzednich miesiacy szybko sie rozpakowywaly a my??:zawstydzona/y::zawstydzona/y: żartuje bo mi dokopiecie:-D

Ja wlasnie wypilam kawe i stoi mi na zoladku!!!! jakby mial mi zaraz peknac a do tego czuje glod!! i co tu zrobic??!!
Mala tez dzis leniwa ja chyba nerwicy do porodu dostane jak bedzie tak mnie robila na szaro:baffled:
Dorotka to ładnie placicie za domek:no:
Lece czytac dalsze post.
Aha Beza pytalas czym sie depiluje-maszynka jednorazowa nie mam depilatora ale zamierzam niedlugo to zmienic;-) mam pytanie depilujecie depilatorami okolice bikini??? jaki byscie polecily????No i mysle ze nie wywola to skurczy spokojnie mozesz stosowac:tak:
Ja kupiłam kiedyś depilator i d...a! Nie dość, że ból jak jasny gwint, to jeszcze mi włoski wrastały i mi się takie ropniaczki robiły:wściekła/y:. Nie pojedyńcze, tylko nagminnie i dałam spokój, wole jednorazową maszynkę i wioooo!

reklama
Do góry