reklama
Antuanet24
Październikowe mamy'08
ppatqa to pognieć normalnie tłuczkiem albo jakimś takim do ugniatania ziemniaków, może masz taką praskę do ziemniaków? Chodzi żeby je rozdrobnić na gładką masęantuanet dzięki, a jak nie maszynką to jak, bo u mnie brak maszynki

dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
BLOND milych zakupow 
ANTUANET my mamy 50 m a placimy 1000 zl plus gaz,prad i woda :-(
A co to za slatka z "zupki chinskiej " ???????
MOTYLKU ja tez mam nadzieje ze M dostanie dzis kase Na dzis dla wlasciciela mamy kase ale na nic wiecej :-(Wiec M musi cos przyniesc a jak nie przyniesie tyle co ma to zas bede zla ze tyle sie narobil a zas go w ciula robia z kasa
Ja cie motylku podziwiam bo piszesz ze zwijasz sie z bolu:-( a skad wiesz ze sie juz nie zaczyna Ja jakbym miala takie bole lub skurcze to zaraz chyba bym myslal ze rodze

Wlasnie M dzwonil i mowil ze kasa bedzie dopiero jutro

tak juz to slysze od poniedzialku :-
-
-(
Ja bylam z psem i jak wyszlam to sie dobrze czulam a jak wracalam to juz ledwo szlam bo z kazym ruchem nogi bolalo mnie spojenie
ale teraz w domu juz jest oki

ANTUANET my mamy 50 m a placimy 1000 zl plus gaz,prad i woda :-(
A co to za slatka z "zupki chinskiej " ???????
MOTYLKU ja tez mam nadzieje ze M dostanie dzis kase Na dzis dla wlasciciela mamy kase ale na nic wiecej :-(Wiec M musi cos przyniesc a jak nie przyniesie tyle co ma to zas bede zla ze tyle sie narobil a zas go w ciula robia z kasa

Ja cie motylku podziwiam bo piszesz ze zwijasz sie z bolu:-( a skad wiesz ze sie juz nie zaczyna Ja jakbym miala takie bole lub skurcze to zaraz chyba bym myslal ze rodze

Wlasnie M dzwonil i mowil ze kasa bedzie dopiero jutro

Ja bylam z psem i jak wyszlam to sie dobrze czulam a jak wracalam to juz ledwo szlam bo z kazym ruchem nogi bolalo mnie spojenie

Dorota przykro mi,ale mam nadzieje,ze jutro juz beda te pieniazki!Mnie tak pobolewa i mysle,ze moze niedlugo sie zacznie.Z obliczen usg jutro juz 36tydzien,a z moich 38 od zaplodnienia(1dzien stycznia=NOWOROCZNA NIESPODZIANKA),wiec teraz juz sie nie martwie,tylko czekam:-)!!!
Ciril to odpoczywaj biedactwo!
Ja leze,bo troszke pobolewa.Zaraz kolezanka ma mi corke 4letnia przyprowadzic na 40min bo idzie do lekarza.Te dziecko to troszke nieusluchane,ale mam nadzieje,ze dam rade
Ciril to odpoczywaj biedactwo!
Ja leze,bo troszke pobolewa.Zaraz kolezanka ma mi corke 4letnia przyprowadzic na 40min bo idzie do lekarza.Te dziecko to troszke nieusluchane,ale mam nadzieje,ze dam rade

wanilia79
Entuzjast(k)a
Cześć dziewczyny
o kurwęcka, napłodziłam Wam mega posta i mi go wcięło, by to szlak!!
nie mam siły go odtwarzać, chyba że mi nerwa przejdzie.
Madziu, Motylku cieszę się że dziś lepiej się czujecie. Na pocieszenie tylko dodam, że już coraz mniej tych trudnych dni, które zbliżają nas do maleństwa.
Anetka, podziwiam Cię o 11 w nocy robić kopytka!!!!!
Justynka tak się zastanawiam, jak kiedyś ktoś Cię zapyta ile rodzilaś Liliankę to powiesz MIESIĄC!!! Chyba wszystkie możłiwe dolegliwości Cię dotknęły w tej ciąży.
Blond czekam na relacje ze SR.
Dziewczyny działacie na mnie mobilizująco, nie chciało mi się wziąćza pranie pościeli, ale jak przeczytałam, że Wy pierzecie to i ja ściągnęłam pościel i już praleczka pracuje.
Od rana zrobiłam ten porządek ze szkłem i zastawa już umyta i wyniesiona. Ufff... nie lubie myć a tym bardziej polerować szkła...brrr
Dorotka mebelki już są na sklepie, tzreba jechać i uregulować płatność, więc w nastęnym tygodniu już mam nadzieję, wszystko będzie stać na swoim miejscu.
o kurwęcka, napłodziłam Wam mega posta i mi go wcięło, by to szlak!!

Madziu, Motylku cieszę się że dziś lepiej się czujecie. Na pocieszenie tylko dodam, że już coraz mniej tych trudnych dni, które zbliżają nas do maleństwa.

Anetka, podziwiam Cię o 11 w nocy robić kopytka!!!!!

Justynka tak się zastanawiam, jak kiedyś ktoś Cię zapyta ile rodzilaś Liliankę to powiesz MIESIĄC!!! Chyba wszystkie możłiwe dolegliwości Cię dotknęły w tej ciąży.
Blond czekam na relacje ze SR.
Dziewczyny działacie na mnie mobilizująco, nie chciało mi się wziąćza pranie pościeli, ale jak przeczytałam, że Wy pierzecie to i ja ściągnęłam pościel i już praleczka pracuje.
Od rana zrobiłam ten porządek ze szkłem i zastawa już umyta i wyniesiona. Ufff... nie lubie myć a tym bardziej polerować szkła...brrr

Dorotka mebelki już są na sklepie, tzreba jechać i uregulować płatność, więc w nastęnym tygodniu już mam nadzieję, wszystko będzie stać na swoim miejscu.

dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
MOTYLKU ja nie wiedzialam ze wedlug USG masz 36 tydzien a wedlu OM 38
U mnie tez jest 2 tygodnie roznicy od niedawna dopiero bo tak to bylo w normie :-)
Ja nie smieniam suwaczka on pokazuje wedlu OM
A ty juz sie nie musisz martwic najwyzej szybciej sie przywitasz zw zwoim skarbkiem :-)
U mnie tez jest 2 tygodnie roznicy od niedawna dopiero bo tak to bylo w normie :-)
Ja nie smieniam suwaczka on pokazuje wedlu OM
A ty juz sie nie musisz martwic najwyzej szybciej sie przywitasz zw zwoim skarbkiem :-)
kasiu dlatego zamowiłam bo juz wariowałam a M miał dosc
)))
Motylku ciesze sie ze dzis lepszy humorek
Ppatqa, Motylku ja kilka razy wlasnie tłuczkiem traktuje
) Bo tez maszynki brak
((
Dorotka ale w h... robi pracodawca z Twoim M. Normalnie rozwalaja mnie tacy ludzie jakby niewiedzieli ze w życiu kasa
to podstawa przynajmniej w dzisiejszych czasach!!!!
Cirill to kontroluj ten cukier jakby co wiesz co masz robic????
Ja juz po pierwszym spacerku. Malutka spiocha a jak wstanie idu na zakupy bo mam ochotke na leczo wiec dzis znow zrobie
))
Motylku ciesze sie ze dzis lepszy humorek
Ppatqa, Motylku ja kilka razy wlasnie tłuczkiem traktuje
Dorotka ale w h... robi pracodawca z Twoim M. Normalnie rozwalaja mnie tacy ludzie jakby niewiedzieli ze w życiu kasa
to podstawa przynajmniej w dzisiejszych czasach!!!!
Cirill to kontroluj ten cukier jakby co wiesz co masz robic????
Ja juz po pierwszym spacerku. Malutka spiocha a jak wstanie idu na zakupy bo mam ochotke na leczo wiec dzis znow zrobie
reklama
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Ja chyba na dniach tez leczo zrobie na obiad ale kto to bedzie kroil :-( ????????
Podziel się: