reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2008

reklama
Wanilia no i mnie nie tak łatwo odwiesc ale zreguly jak minie kilka dni to przemyslam sprawe gorzej jak jestem sama to juz koniec kazdy pomysl realizuje ;))

No niby moga ale nie chca;-)ale mnie to wkur...wtedy. ja chcialam, on tez ale"nie moge bo jutro mecz i musze byc agresywny na boisku:-p" a tak to zasnie czy co....wiec norma to raz w tygodniu...po uproszeniu 2:tak:
Asiu dawać i prosic to za dużo nawet dla mnie:-p
Ja juz po pilnowaniu.Mloda byla grzeczna tym razem,chyba sie mnie bala:-Dobiad juz gotowy,a teraz luzik:tak:

Hey, sorki, że tak późno, ale dzień poświęciłam Julce :p
Teraz Mała sie kąpie, więc Mamuska ma chwilę spokoju :laugh2:
Ja do kopytek dodaję jeszcze twaróg :confused:

Powtórzyłam Twoją historię. Kupilam depilator, dwa razy wygoliłam łydki i dupa!!!!! Bolalo i wloski wrastaly:tak::tak::tak:

Moj M. zlapal też doła. Wczoraj wieczorem starałam sie do Niego dotrzeć. Wiecie, my potrzebujemy siebie. Fizycznie i psychicznie. Widać ,że nasze weekendowe "bycie ze sobą" nie wystarcza.... Ani mi, ani jemu. I czas to zmienić... Mam plan. A właściwie dwa. Jeżeli plan A się nie powiedzie, zostanie Nam plan B :laugh2: Tylko, że M., jak narazie wie tylko o A :laugh2: Wybarczcie, że zachowam to w tajemnicy, ale nie chcę zapeszyć... :laugh2: Do potem :***********
no no no a wiec trzymam kciuki za pomysla realizacje planów
Ale się rozpisałyście - mnie dopadł leń.
Mykam poleżęć i później prysznic i lulu.
Nie będę już wchodzić na BB
Do juterka babencje.
Hmmmm cos mnie bardzo zastanawia te twoje zmeczenie. czy napewno wsio OK????

Beza a ja chyba jednak zaryzykuje z takim depilatorem. Koszt nie jest aż tak duzy a jak niespróbuje nie bede wiedziała czy dobry

Minisia tak to wlasnie jest jak sie chce urodzic to za chiny nie mozna:tak:

Ok ja idu sie myć bo cos oczka mi uciekaja a mam jeszcze troszku roboty dzisiaj:tak:

Alez ja nie idu spac:-p:-p:-p tylko oczka cos mi uciekaja wiec prysznic powinien mnie obudzic:rofl2:

A relacja no cóż, sprzatanko, gotowanko, 2x spacer z malutka, kawka z kolezankami i tak zleciało do po 19. Potem powrot do domku i kolejne obowiazki:-p A ogólnie jestem tak podjarana ze zakupiłam wózek ze juz nie moge sie go doczekac, dotego M mi montuje TV w sypialni i sie smieje ze juz z łóżka to ja nie wyjde:laugh2::laugh2::laugh2: Tylko cos mamy albo z kablem albo z wtyczka bo obraz nietegens:baffled:
dobra idu sie myć

Kurcze jak ja marze o sypialni i duuuuzym wygodnym lozku:tak:
Ale niestety mamy dwa pokoje wiec sie nie da:-(
Tak za dwa lata planujemy remont i dorobimy sie kolejnych dwoch pokoi tyle ze jeden Wiki a drugi Matiego a stare- nadal jeden nasz a drugi malutkiej i zas nici z sypialni:-:)baffled:

ANTUANET Ja widze ze wy z M na bardzo wieczorne spacerki chodzicie;-)

dorotka
wiesz tak wieczorem to fajnie się chodzi, dzisiaj 2 godzinki więc nie jest źle. :tak:Gdyby nie te lody:baffled: Cieszę się że z M się dogadujecie,aż miło czyta się takie wieści.
Usmiałam się dzisiaj, bo zauważyłam u siebie kaczy chód :laugh2::laugh2::laugh2:
gosiakuprewicz mi dziś M powiedział, ze chodzę jak pingwin:sorry2:. Normalnie jego szczerość nie zna granic:baffled: Chyba za dużo bajek z pingwinami ogląda:laugh2:
Anecia śmigaj no przekopiować ten przepis na wątek kulinarny, bo potem tydzień będziemy szukać przepisu na sałatkę z zupki chińskiej;-):tak::tak:A ja dziś przesadziłam chyba z robotą, ledwo się ruszam, wszystko mnie boli i pozycji dogodnej nie mogę znaleźć. Ale tak to jest, dorwałam się jak głupi do sera to teraz mam za swoje :sorry2::sorry2:.
wanilia79 już wkleiłam:tak: A Ty teraz odpoczywaj, i nie przemęczaj się! Mam nadzieję że do jutra Ci przejdą wszelkie bóle:-)
A ja dzis umylam okna w domku i posprzatalam caaala chalupke i wiecie co zero skurczyku:baffled: a jak bralam fenoterol to ciagle cos mi sie dzialo:baffled::rofl2: a teraz cisza:-p
minisia to też się napracowałaś.Ja po ostatnim malowaniu dostałam skurczy, to aż w szpitalu wylądowałam.Dlatego teraz dałam sobie na wstrzymanie... Może trochę odpocznij i nie myśl o skurczykach, i tak maluda zdecyduje kiedy chce wyjść więc szkoda Twojego wysiłku:happy:
Dobra lecę się kąpać...

Możecie mnie uznać za szaloną, ale po całym dniu spania prasuję:szok::szok::szok:. Mąż w pracy:sorry2::sorry2::sorry2:, bo inaczej by mnie opitolił, a tak jutro przyjdzie a tu rzeczy dla Maluszka gotowe:-D. I tak dostanę opitol, no ale nie będzie ględził, że mam się położyć i nogi do góry:sorry2:. A tak sobie zaglądam co u Was słychać.

Najgorsze w tej diecie cukrzycowej jest to, że nie mogę jeść tego na co mam ochotę... a dzisiaj tak za mną frytki chodziły...:-p

reklama
Czesc laseczki ale mialam noc:crazy:Poszlam spac kolo 22 o 00,30 pobudla na siusiu ale po kilku minutach zasnelam Poniej pobudka o 3,20 i do 5 nie spalam:baffled:
Pozniej zasnelam o 5 do 6 zas pobudka teraz siedze z M bo jedzie dopiero o 7 do pracy

Do góry