reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2008

Witajcie:-)
czarna79 z okazji Rocznicy Ślubu życzę dużo miłości, radości, uśmiechu i szczęśliwych kolejnych lat razem.:-)
Dzis popoludniu ide ogladac szpital:nerd:
motylek6 Miłego zwiedzania szpitala:tak:
Dziewczyny współczuję Wam tego nocnego wstawania:baffled: Ja to chyba bym się wkurzyła jakbym się w nocy obudziła na siusiu.:sorry2:Za to jak rano idę to leci i leci...
dorotka może ten ból @ od długiego siedzenia? Bo tak gdzieś czytałam jak się długo siedzi z brzuszkiem to mogą pojawiać się takie bóle.
magdziunia współczucie dla Twojego wujka. Takie wydarzenia zostają w pamięci wszystkich ludzi, a już nie mówiąc o osobach które mogły tam potencjalnie przebywać.
Ciril ja mam podobnie, jak jest M to nic nie mogę zrobić bo zaraz połóż się, nie przemęczaj się, itp teksty a przecież samo się nie zrobi.
Ja niedawno wstałam, bo czytałam jeszcze rano gazetki bo wczoraj już nie miałam siły. Teraz skoczę do sklepu, może jakieś jabłka kupię bo coś mnie naleciało. Pogoda kiepska, nie wiem jak mi pranie wyschnie:confused:
Miłego dzionka.

reklama
Witam z rana :-)

Czarna wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu :-)

W momencie kiedy były ataki na WTC ja akurat siedziałam z rodziną i wcinałam urodzinowy obiad. Akurat był tam telewizor włączony i myśleliśmy że leci jakiś film.

Mój mężulek zaplanował dziś moje urodzinki i będe je obchodziła w rodzinnym gronie. Niestety mój stan na razie nie pozwala na żadne imprezy.

Na 16 jedziemy do SR w końcu. Mamy ćwiczenia z fizjoterapeutką jak oddychać i co robić podczas porodu. Ja ćwiczyć nie będe tylko obserwować i słuchać. Najwyżej zatrudnią męża żeby wiedział co ma robić. Uczą np jak robić nam masaż i jak pomagać podczas skurczu. Fajna sprawa. Przynajmniej na coś się przydadzą :-)

Ja kończę pranie i zabieram się powoli do prasowania. Oczywiście jak tylko czuje że jestem zmęczona albo coś to się kładę. Ale w końcu ile można leżeć. :rofl2:

Czarna najlepsze życzonka z okazji rocznicy,wielu lat w miłości i zgodzie..Mi i mojemu M w poniedziałek roczek minął.A dziś znowu spać nie mogłam.Do łazienki biegałam co godzinkę.Rano już zdąrzyłam zaliczyć targ,kupić świeże warzywka i owoce a teraz idę sobie zorbić kawkę i zabieram się za robienie rybki po grecku:-)już mi ślinka cieknie na myśl o niej.miłego dzionka Wam życzę.

witajcie kochane w czwartkowy ranek

czarna
- WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE W DNIU WASZEJ ROCZNICY!!

no własnie, dziś rocznica tragedii WTC a moja mama ma dzis urodziny i "wtedy" właśnie z bratową przygotowywałyśmy dla niej impreze- niespodzianke z okazji 40-tki, miałyśmy radio włączone w kuchni i taką podali wiadomość...

nie mogłam wczoraj zasnąć, mała tak się przeciągała i główką mi taki ból sprawiała, usnęłam chyba k 2.

a wiecie, że 14 września bedzie pełnia i słyszałam, że jak jest pełnia to w szpitalach jest wysyp ciężarówek z około terminu:-)

Witajcie.
Czarna Wszystkiego dobrego z okazji rocznicy, szczęśliwego rozwiązania i zero zmartwień życzę)
gosia powodzenia w planach
dorota123456789 weź no spe i wypoczywaj

Mnie cały czas ciągnie brzuch i trochę spuchłam,ciężko mi sie chodzi a chciałam pójść na miasto.Znalazłam sposób na tego mojego laptopa przyczepiłam do niego spinacza i póki co jest ok.Nie wiem dziewczyny czy tez tak macie ale ja ciągle jestem głodna,nie wiem czy to ostatnie mies takie czy jak.Mam pytanie czy po porodzie mozna już stosować normalne kremy na cellulit i rozstępy?
Miłego dnia wam życzę ja mam strasznego lenia.Włączyłam pranko a nie chce mi sie przynieś tego co już wyschło.

Hej dziewczynki,
ale mi dzisiaj głowa pęka.
Ehhh. dorotka, masz rację. Nas czeka najdłuższa i chyba najciekawsza przygoda w życiu, ale co jak co... i tak planuję wyjazd z małym na wiosnę na gorące źródła na Słowację. Trzeba będzie nosidło kupić (chusty jakoś mnie nie przekonują).

A później w wakacje może nad morze na tydzień, a później trzeba będzie wróciuć do pracy:baffled:

CZARNA, WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE I DUUUUŻO MIŁOŚCI!!!

Ostatnia edycja:
JUSTYNECZKA dobre z ta pelnia ;-) morze wrzesniowki sie wysypia w ta noc ;-)
WANILIA masz racje MAGDASF1 pojechala do rodzicow :-D

JUSTYNECZKA I MADZIA dzis obie obchodzicie urodziny waszych mam ale fajnie :-D

MARMA czyli dzis masz URODZINKI WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DUZO ZDROWKA I SZCZESLIWEGO ROZWIAZANIA :-D

PPATQA mnie tez boli od rana i stawia mi sie wiec wzielam magnez z nospa i mam nadzieje ze przejdzie :tak:

ANTUANET nie wiem czy to z siedzenia bo ja raz siedze raz leze a raz na pol siedzaco i lezaco :confused:

Jakos dzis u nas urodzinowo hehe
Ja bylam w biedronce i nic nie kupilam a siatka byla ciezka jakbym nie wiem co tam miala Ledwo co z nia doszlam i sie wkurzalam po drodze ze to takie ciezkie a mnie jeszcze brzusio boli:-(Ale jakos doszlam i jest juz lepiej .
Jedno pranie dla Oliwki i moje do szpitala juz sie suszy na balkonie a drugie zwykle pranie sie wiruje wlasnie.Ja wcinam tosty :tak:
Ide przed tv

reklama
Marma wszystkiego najlepszego z okazji urodzin oraz szczesliwego rozwiązania,
Dla mamy Justyny również najlepsze życzenia urodzinowe.:tak::-):-):-):-)

Do góry