reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2008

Cześć dziewczynki, już czwartek -dzisiaj wrócił lekarz z urlopu, który ma być przy porodzie, więc jestem spokojniejsza.

Mam nadzieję, że ta pełnia księżyca mnie nie będzie dotyczyć :sorry2:
bo muszę wytrwać do przyszłego tygodnia, do niedzieli, a później niech się dzieje co chce!

A co do chodzenia jak kaczka, czy pingwin to witam w klubie :-D
ja to nie długo będę się toczyć :-D:-D

Beza dzieki za info o depilatorze ale teraz mi namieszaly inne mamuski i nie wiem co robic?????
jak nie spróbujesz to się nie dowiesz, jak chcesz to mogę Ci swój na próbę wysłać :tak:
Ja dzisiaj jestem uszczęśliwiona! Jasiek spał 1. noc sam!!! Tzn w naszym pokoju, ale łóżeczko odstawiliśmy dalej (małe przemeblowanko pod 2. łóżeczko :) )
i zasypiał bez moich włosów w łapkach i bez miziania, przytulania!
Trwało to 45 min, ale na szczęście bez płaczu!
Dzisiaj wstał przed 7 i wskoczył do nas do łóżka. Wycałowałam go, że był taki dzielny!!!!
Teraz poleciał z wujkiem na spacerek, czekam na mamę bo chcę się położyć do wanny, a wolę jak ktoś jest w domu, tak na wszelki wypadek.
Coś mi się oczy kleją i chyba kawki się napiję, chociaż już mam świadomość, że będę miała po niej zgagę!!! :baffled::baffled:

reklama
dorota mnie już naszczęście brzuszek puścił,
beza no to dzilny synek
Kurze już pościerane, jeszce tylko podłogi, ale musze chwile odsapnąć, i SR

Czarna wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy slubu:-)
Marma wszystkiego czego sobie kochana zyczysz z okazji urodzinek:-)
Ja jescze pospalam,ale zaraz zabieram sie za porzadki,bo syf jak nie wiem,a brzuszek przestal bolec:tak::-D

MADZIU to zloz od mamusiek pazdziernikowych zyczenia urodzinowe dla swojej mamy :-)
Czyli dzis szykuje sie jakas imprezka ? :-)

A mnie tak nagle zaczal bolec brzuch jak na @ normalnie jakbym miala ja zaraz dostac :-(
Jezszcze sie wstrzymam z nospa ale jak nie przejdzie to trzeba wziasc :-(
Mam nadzieje ze mi przejdzie
Oczywiście złożę :-D

Dorciu ja też miewam takie bóle jak na @, ale jeśli pojawiają się takie że boli również i od krzyża a w łazience sprawdzasz że odchodzi powoli czop śluzowy to znak że szyjka się powoli skraca.
No-Spa pomoże napewno, ale ja jeśli coś takiego się u mnie objawi powiadomię lekarza.

Witam, witam
Madziu aż mnie ciary przeszły, pamiętam jak dziś telefon od sis z wiadomością o WTC. Straszne co się wtedy wydarzyło.:no:
A mamusi od paździochów najszczersze życzenia, szczególnie dorodnego wnusia/wnusi :-D:-D

A dziś czekam na odwiedziny koleżanki, miałam się wybrać do miasta, ale M mi auto zwinął i nie mam czym jechać. Więc wrzucam pranko, potem kawusia i LB do południa.
MIłego dzionka
Złożę napewno życzonka :-D
Mnie leń dopadł i spałam jak zabita przez 3 godzinki hehehehe.

Czarna wszystkiego najlepszego, dużo zdrówka dla Was i uśmiechu.
Acha i niech Samuś będzie tym jeszcze jednym promyczkiem na Waszym niebie oświetlającym cudowną drogę życia.

a wiecie, że 14 września bedzie pełnia i słyszałam, że jak jest pełnia to w szpitalach jest wysyp ciężarówek z około terminu:-)

A ja się piszę z chęcią;-)

Ja już mam poprasowane i kolejne pranie wstawione. Przy prasowaniu dojrzałam na kilku ciuszkach plamki i mam nadzieję, ze teraz zejdą w praniu.

Zapakowałam dziś drugą torbę z ciuchami na wyjście ze szpitala. Mam nadzieję, ze wejdę w te moje spodnie z klinami z 5tego miesiaca. Włożyłam też dłuższy sweter wiec jak się nie dopnę;-) nie będzie widac.
Jutro ma już przyjsć fotelik samochodowy ale fajosko;-)

O Karola dzięki bo ja z tego wszystkiego zapomniałam o ciuchach dla siebie.
Zostałabym w koszulinie hehehehhehe.
Przecież jakies ubranie muszę wziąść i chyba spodnie ciążowe z przełomu 4-5m będą odpowiednie, do tego polar luźniejszy i cacy.

PPATQA mnie tez jest juz lepiej ale dzis mam LB wiec moze nic mnie wiecej dzis nie zaboli :-)
milej SR
BEZA normalnie synus dzielny :-)Dobrze ze sie dobrze czujesz ale lez sobie spokojnie :-)
MADZIU moze to glupie pytanie ale jak wyglada ten czop sluzowy ??????????
KAKA i ja dziekuje za przypomnienie o ubraniach dla mnie na wyjscie ale ja spakuje mojemu M moje spodnie sprzed ciazy mam nadzieje ze sie do nich zmieszcze hehe a jak nie to wtoce w ciazowych :-)

Ja pojadlam powiesialam pranie drugie i mam dzis strasznego lenia ale co jak go mam to go mam i nie bede nic robila Tylko jeszcze pozmywac musze bo od wczoraj z obiadu mam jeszcze gary :-(

PPATQA mnie tez jest juz lepiej ale dzis mam LB wiec moze nic mnie wiecej dzis nie zaboli :-)
milej SR
BEZA normalnie synus dzielny :-)Dobrze ze sie dobrze czujesz ale lez sobie spokojnie :-)
KAKA i ja dziekuje za przypomnienie o ubraniach dla mnie na wyjscie ale ja spakuje mojemu M moje spodnie sprzed ciazy mam nadzieje ze sie do nich zmieszcze hehe a jak nie to wtoce w ciazowych :-)

Ja pojadlam powiesialam pranie drugie i mam dzis strasznego lenia ale co jak go mam to go mam i nie bede nic robila Tylko jeszcze pozmywac musze bo od wczoraj z obiadu mam jeszcze gary :-(

reklama
milej SR

Do góry