Cześć dziewczynki, już czwartek -dzisiaj wrócił lekarz z urlopu, który ma być przy porodzie, więc jestem spokojniejsza.
Mam nadzieję, że ta pełnia księżyca mnie nie będzie dotyczyć
bo muszę wytrwać do przyszłego tygodnia, do niedzieli, a później niech się dzieje co chce!
A co do chodzenia jak kaczka, czy pingwin to witam w klubie
ja to nie długo będę się toczyć

Ja dzisiaj jestem uszczęśliwiona! Jasiek spał 1. noc sam!!! Tzn w naszym pokoju, ale łóżeczko odstawiliśmy dalej (małe przemeblowanko pod 2. łóżeczko
)
i zasypiał bez moich włosów w łapkach i bez miziania, przytulania!
Trwało to 45 min, ale na szczęście bez płaczu!
Dzisiaj wstał przed 7 i wskoczył do nas do łóżka. Wycałowałam go, że był taki dzielny!!!!
Teraz poleciał z wujkiem na spacerek, czekam na mamę bo chcę się położyć do wanny, a wolę jak ktoś jest w domu, tak na wszelki wypadek.
Coś mi się oczy kleją i chyba kawki się napiję, chociaż już mam świadomość, że będę miała po niej zgagę!!!

Mam nadzieję, że ta pełnia księżyca mnie nie będzie dotyczyć

bo muszę wytrwać do przyszłego tygodnia, do niedzieli, a później niech się dzieje co chce!
A co do chodzenia jak kaczka, czy pingwin to witam w klubie

ja to nie długo będę się toczyć

jak nie spróbujesz to się nie dowiesz, jak chcesz to mogę Ci swój na próbę wysłaćBeza dzieki za info o depilatorze ale teraz mi namieszaly inne mamuski i nie wiem co robic?????

Ja dzisiaj jestem uszczęśliwiona! Jasiek spał 1. noc sam!!! Tzn w naszym pokoju, ale łóżeczko odstawiliśmy dalej (małe przemeblowanko pod 2. łóżeczko
i zasypiał bez moich włosów w łapkach i bez miziania, przytulania!
Trwało to 45 min, ale na szczęście bez płaczu!
Dzisiaj wstał przed 7 i wskoczył do nas do łóżka. Wycałowałam go, że był taki dzielny!!!!
Teraz poleciał z wujkiem na spacerek, czekam na mamę bo chcę się położyć do wanny, a wolę jak ktoś jest w domu, tak na wszelki wypadek.
Coś mi się oczy kleją i chyba kawki się napiję, chociaż już mam świadomość, że będę miała po niej zgagę!!!