Ula 100 LAT dla Karolinki!!!
Dugo czekaliście na ten domek? Czynsze są tak zabójcze, że sami się zastanawiamy nad zaaplikowaniem.
Magdziunia mój rozmiar jak Patrycjowy - małe B i nawet karmienie nie pomaga
Patrycja długo coś ten deszcz do Was szedł - wysyłałam kilka dni temu![]()
Marma lubię Chmielewską bardzoĆhwili oddechu Ci życzę, bo widzę, że Potworniasty na ten przydomek sobie zasłużenie zapracował...
Dorotka ależ Wy tam macie obrotyA taki "tajemniczy klient" zaraz po macierzyńskim i 100% - WIELKIE GRACIOCHY! Widać, że z obiegu nie wypadłaś
![]()
Kasia ja też dziś oklapłam do reszty. Chyba przez pogodę, bo plucha. Bleee
Moli najprawdziwszy rekin z Mikesza. Podziwiam Cię za cycowanie:-)
Komp mi chwilowo zfiksował a mężulo wmawiał, że to bb jest tak ustawione. Ale sobie poradziłam więc sorki - posta zamieniam.
Jutro oddaję Tuśkę do żłoba na 9:30 i przyjadę po nią po 14. W międzyczasie sobie gdzieś pojadę i może zarejestruję się w bezrobociu. Choć nie wiem, czy mogę bo na papierze pracuję do 6 maja. Zobaczymy. A jak będzie ładnie to książka nad morzem. Oj coś mi się odpoczynku należy.
Pozdrówki i dobranocki!
Oja jak mi brakuje tych wypadów nad morze.... Aż Ci zazdroszczę.
No to z M nie fajnie

Nich nam Maksio szybko do zdrowia wraca.Małaulka domek superowy.
Moli mam nadzieje że jednak go zaszczepią to będzie oznaczało że jest zdrowy. Zębole superowe. Macie ich juz troche
Magdziunia czekam na zdjęcia nowego nabytku. Najlepiej juz w całej okazałości z chrzcin. A jak przytyć w cyckach![]()
Ppatka pyszne warzywka będą
Marma obyś znalazła więcej czasu i częściej tu zagladała
Dorota gratki za tajemniczego. Zasłużyłaś na premie i to dużą
Kaia1978 oby jutro u lekarza było wszystko ok
Evelajna to dzionek pełen odpoczynku sie
Minisia niiunia ślicznie wygląda w kolczykach.
A w miłości mam nadzieje że sie wszystko poukłada i wyjaśni. Trzymam kciuki
U nas jakoś dziś zleciało. Mały spał tylko raz w ciągu dnia ale za to 3 godziny. Frida jest w ruchu non stop. Mam nadzieje że mu ten katarek szybko minie. Jutro do lekarza pójdziemy to sie okarze co i jak. Podniosłam mu materacyk troszkę do góry od strony głowy to mu sie lepiej oddycha i narazie sie nie obudził. Mam nadzieje że ta noc będzie ok. Lece spać bo padnięta jestem.
Dziewczyny wiecie co slychac u Agamir bo jakoś dawno sie nie odzywa
No właśnie a co u Agi?
Odciągnij mleko i pij do woliNo i wczoraj udało mi się iśc w koncu do "frajera" hi hi. Obcieła mnie na tzw. bobaTroche krótko, no ale wygodniej mi, tylko sie musze przyzwyczaic znowu... Potem zrobiłam zdjecia i zaniosłam do szkoły. A jutro z Rafałem rano na szczepienie, a potem sprzedaje go dziadkom i jedziemy z Patrykiem na jakies zakupy w koncu... Specjalnie wziął wolne, hi hi. On musi se butki kupic, a ja cos na mature, jakis ciuszek i tez butki.
A mam pytanko dziewczynki. Bo ja mam jutro urodzinki i w sobote zakonczenie roku, i z tej okazji chcemy isc gdzies sie pobawic z klasą. Wiecie może przez ile czasu nie mogłabym karmic, jakbym sobie coś alkoholowego wypiła?? Jakos tak mam ochotke, bo juz prawie 1,5 roku nie piłamTroszke to głupie, ale tak sobie mysle, ze moge raz zaszalec...
Rafałkowi widac juz mocno górne jedynki i dwójke, lada moment wyjdą... Troszke marudny jest, ale na razie dzielnie to znosi, mam nadzieje, ze dalej tak bedzie...
Minisia powodzenia i trzymam kciuki!!
Uciekam, buzka.

Ja od dziś przestaje karmić. Mam już samom wodę a nie mleko. Jak dziś w nocy zrobiłam młodemu butelkę to spał mi do rana a wcześniej budził mi się co 40 minut na cycka. Kurde strasznie mi z tym ciężko. Będzie mi tego bardzo brakowało :-(
Kacper szaleje. Nie mogę go stracić z oczu. Dwa razy przywalił mi w kant barku, zaklinował się w ogródku muzycznym tak ze musiałam go rozkładać na części i oczywiście przy tym wszystkim wielki ryk a tu jeszcze 9 niema... A dziś czeka mnie wyjazd do Wrocka i pieczenie ciast na jutro. Mykam do roboty.
Milego dnia zycze