Ja jestem staroświecka, nie przepadam za technicznymi nowinkami i w ogóle forum to jedyna miejsce, które lubię i odwiedzam regularnie. Bo NK to mnie nie wciąga. Zresztą tam też same zmiany i wiecznie się jakieś kretyńskie reklamy otwierają.
Jak zobaczyłam dzisiaj nowe bb, to mnie wcięło. Foch na całej linii.
Zejdzie mi zanim się przyzwyczaję,oj zejdzie. :/
Agamir och! dzień na upiększanie. Super. Oby te dwoje dwa słodziaki wyzdrowiały na dobre.
Maksiowa a to szef... Może chce się dobrze przygotować

I zostałaś tą konsultantką? Oriflame wg mnie lepszy, bo nie trzeba zamówień składać regularnie na jakąś tam minimalną kwotę, żeby utrzymać status konsultantki. Koniec końców zamawia się tylko dla siebie i wpada w wir wydatków na kosmetyki :/ Oczywiście jak się ma gro klientów to super sprawa
Małgorztka mi zawsze wpajano, że pewnych zachowań zmienić się nie da. Można je tylko- dłużej lub krócej- ukrywać. Idź na tą pizzę, kochana. Korzystaj z miłych gestów. Tam przynajmniej pyszne pizze macie

Ula jak mieć gromadkę dzieci, to na pewno w Irlandii ;P
Hmmm, skoro Karola sprząta, to istnieje szansa, że mojej żabie nie minie i kiedyś zacznie mamie pomagać.
Gosia heh, to już tylko kilka dni...
Mirabelka babski zlot na pewno miły.
Minisia dawaj swoją fotę. Tego opijusa się niedługo pozbędziesz. Trzymam za to kciuki.
A ja nie wiem o czym pisać. Sobota poszła się paść, niedziela też. Takie "kopiuj wklej" jak piszecie czasami. Bezsens na całego.
Aha! No tak. Wczoraj pojechałam do koleżanki z moją pociechą i zrobiła mi fajne logo, bo to była ostatnia rzecz, której mi brakowało do mojej firmy. Pochwalę się później
Cmok:*