Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

no to zapraszamazorek to ja sie łapie na nalesniki i gofry:-) Na nalesniki mam straszne parcie i juz raz robiłam ale jak napisałaś to znów bym zjadla, ja lubie jeszcze z serkiem takim typu danio.
Co do nocnika to u mojej znajomej tez nakładka bardziej sie sprawdziła.Przed nami tez jeszcze nauka nocnikowania ale tak dopiero koło lata zaczniemy moze próbować.
z danio tez lubie ale nic takiego juz nie mam w lodowce bo mezasty z mloda wyjadaja zanim ja sie zalapie:-) a latem chyba najlatwiej by bylo oduczyc bo juz cieplo i w sumie bylo by mi wygodniej jak bym byla w pl bo mamy ogrodek taki tam w srodku miasta i tam mogla bym mala puszczac bez oporu z gola dupinka hehehe ale coz stane na rzesach i naucze
Edit: mnie naszlo na nalesnikipatelnia juz sie grzeje i zaraz nasmaze to z dzemetem truskawkowym pochlone
u nas dzisiaj pancake day czyli dzien nalesnika to mam wymowke na zachcianke
wiemmmmmm wieczorem zrobie gofry mniammmmmmmmmmmm ktos chetny to zapraszamjestem w domu na 21 wiec gofery beda pol godzinki pozniej
![]()