Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
o jak ja bym sobie tak poleniuchowałaale niestety mój młodociany nie pozwala na częste odpoczynki ( córka na szczęście w przedszkolu chociaż szczęście nie szczęście bo jak jest w domu to się bawi z bratem
)
No ale co zrobić, kaska sie przyda a ja jakoś przeboleje.
naciskam z pojawia mi sie y i odwrotnie
witaj!Czesc Mamuski :-)
Dolaczam do Was z Moja juz prawie 7tygodniowa fasolka:-) Termin mamy na 16pazdziernika. To moja pierwsza ciaza i srednio sie czuje:-( i bardzo brakuje mi pracy gdyz w moim zakladzie nie ma warunkow dla kobiet w ciazy i 2 tydzien siedze w domku:-( Jak sobie radzic z nuda??
a poza tym my jesteśmy świetnym towarzystwem
ja już po kafce, tak się rozpędziłam, że pranie wstawiłam i porządek w swojej szafie zrobiłam...Stukam sie kawką kto do mnie dołączy :-)
Witaj.. jeżeli tak jest to korzystaj.. w październiku skończy nam się "dzień dziecka"Senność - jak nigdy w życiu. Obudzę się, napiję, zjem i mogę dalej iść spać i tak cały dzień
Pozdrawiam :-)
włączyła ci się niemiecka klawiatura, musisz jednocześnie nacisnąć lewy Shift i Ctrl..I dlaczego cholerka pozamienialy mi sie literki na klawiaturzenaciskam z pojawia mi sie y i odwrotnie
![]()