Mina29
Fanka BB :)
o takie super wieści są potrzebne. Ekstra! Gratulacje.Melduję się po wizycie,wszystko ok.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
o takie super wieści są potrzebne. Ekstra! Gratulacje.Melduję się po wizycie,wszystko ok.

Ja jestem na L4 od kiedy się dowiedziałam, że jestem w ciąży. Pracuję w naszym największym dyskoncieu nas nie ma opcji pracy, ponieważ kobieta w ciąży może dźwigać do 4 kg, więc ani kasjerki ani kierowniczki nie mogłyby żadnego kartona przenieść. Przy poprzedniej ciąży przed świętami, chciałam chodzić do pracy do końca roku, żeby zrobić bilanse na przyszły rok i zamknąć stary, ale moja Rejonowa od razu chciała, żebym na zwolnienie poszła. Firma też boi się złej reklamy, co sobie pomyśli klient widziący dziewczyne biegającą po sklepie z brzuchem, zaraz będzie, że tyrani jesteśmy bo dziewczyny z brzuchem na kasie muszą siedzieć.
Po macierzyńskim wraca się bez problemu, trzeba tylko takie szkolenie uzupełniające przejść.
I jeszcze każdy dzidziuś dostaje biedronkową wyprawkę![]()
Mina to taka pół prawda chyba.
Ja mam 3 koleżanki które pracowały w korporacjach, pracowały w ciaży itd.
Każda z nich po powrocie została mocno zdegradowana. Ale faktem jest że pracę zachowały i nikt im poza zmianą stanowiska nie robił szopek.
Silene.. zajedwabisty tort!!!
masz rację, jak we wszystkim, nie można generalizować.. wszędzie dobrze gdzie nas nie ma.. niestety.
no pakiet socjalny jest bardzo rozbudowany, dzieci do 18 dostają paczki świąteczne i na dzień dziecka. Kobietki co roku dostają kupony na darmowe badania (cytologia, usg piersi, mammografia), no i bony świąteczne i wakacyjne.
Nie spotkałam się jeszcze, żeby ktoś był zdegradowany po UM, przeniesienie na inny sklep gdzie akurat jest zapotrzebowanie na kierowników to tak. Jedyna opcja, żeby zostać zdegradowanym na kasjera, to po szkoleniu uzupełniającym nie zdać "egzaminu" z Kierownikiem Rejonu, ale to naprawdę trzeba bardzo się nie starać.