reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2012

nooooo, ja z tym szydełkiem, to nawet nieźle sobie radzę....zawsze zabieram na plac zabaw :-D
ale muszę czymś rozruszać szare komórki....nie wiem, jak będzie teraz, ale do tej pory w ciąży miałam zastój umysłowy i musiałam szlifować ;-)

reklama
ullana fajnie że jesteś w domku. Może się kolejnego języka zacznij uczyć? Oglądałam "Zapraszam do stołu" tam dziewczyna się węgierskiego nauczyła.
Ja to obiecuję sobie że angielski powtórzę, kiedyś płynnie się porozumiewałam a teraz tylko rozumiem a nie odpowiem.

włosy chcę zafarbować po weekendzie majowym. Brązowo-czerwone pasemka. Jak tutaj, 3 tyg po porodzie z Kajem:
PICT0006.jpg

Ullana witaj.Musisz teraz leżeć do rozwiazania?
Mi też przydałoby się farbowanie,farba stoi już 3tyg ,ale poczekam na koniec I trymestru.Na święta bedę miała odświeżony kolorek
Aaaaa witam nową mamusie

I od razu mam takie pytanko. Dziewczyny czy miałyście robione już USG?W pierwszej ciąży lekarz zrobiła mi USG już w 8 tyg a teraz poszłam też koło 8go i powiedziała,ze na USG nic jeszcze nie stwierdzi.Zbadała mnie tylko i powiedziała,że macica wygląda na ciążę. Nawet nie wiem czy ciąża jest pojedyńcza:( (jestem po tabletkach hormonalnych).

Powiedzcie te farby to macie z amoniakiem czy bez ?
Ja farbuje też na rudo i planuje na święta farbowac ale sama nie wiem bo farba jest z amoniakiem :baffled:

Witam nowe mamy

Ullana super że już ok i jesteś z nami :tak:

Mina - bardzo ładnie Ci w tym kolorze :tak: do języków nie mam na razie zacięcia...o hiszpańskim marzyłam od dziecka, to dlatego, angielski musiałam a nie lubię i jak się da, to unikam :-pnawet maturę wolałam z nimieckiego :baffled:
pewnie chęć na coś mi sama przyjdzie...

Aguga co do leżenia, to mam w pon kontrolkę i jak wszystko będzie OK, to będę mogła ścierać kurze jedynie :-p
mam nadzieję, że troszeczkę będę mogła posiedzieć przy kompie...bez leżenia, to projekty nadrobię

sztylbet
- witaj!

reklama
Sztybeta USG miałam robione w 6tyg ciąży i ładnie serduszko było widać.Dziwne,że ginek Ci tak powiedział
Patrycja​ ja kupiłam bez amoniaku farbę

Do góry