reklama

Październik 2012

Kurcze dziewczyny na tym Naszym forum więcej zmartwień niż radości!
Nie mogę sie pozbierać po wizycie Lorelain i zamiast cieszyć sie swoją pierwszą ciążą strasznie sie zamartwiam :(

reklama
Dziewczyny a nie ma zadna jej nr telefonu? Pamietam, ze kiedys tworzylyscie jakas prywatna grupe, nie wymienialyscie sie numerami? Moze warto by bylo cos takiego zorganizowac, zeby wlasnie w takich przypadkach byla mozliwosc kontaktu.
Ja mam nadzieje, ze to tylko jakies klopoty z inetrnetem i niedlugo juz Zapominajka tu zawita ze spoznionymi dobrymi wiadomosciami :)

Nikola bedzie dobrze, wypoczywaj duzo, skoro lekarz mowi, ze jest ok i nie ma sie czym martwic to napewno tak wlasnie jest, trzymaj sie

Dziewczyny a nie ma zadna jej nr telefonu? Pamietam, ze kiedys tworzylyscie jakas prywatna grupe, nie wymienialyscie sie numerami? Moze warto by bylo cos takiego zorganizowac, zeby wlasnie w takich przypadkach byla mozliwosc kontaktu.
Ja mam nadzieje, ze to tylko jakies klopoty z inetrnetem i niedlugo juz Zapominajka tu zawita ze spoznionymi dobrymi wiadomosciami :)

Nikola bedzie dobrze, wypoczywaj duzo, skoro lekarz mowi, ze jest ok i nie ma sie czym martwic to napewno tak wlasnie jest, trzymaj sie

Ja właśnie też odrazu pomyślałam o tym że powinnyśmy się nr telefonów powymieniać.

Wiecie co niby dopiero 2 miesiące tu jesteśmy nie jest to długo ale jakoś czlowiek szybko się przywiązuje i martwi o inne laseczki i fasoleczki.

krak ale co po nr tel jesli np nie bedzie chciala odpisac na smsa czy odebrac to i tak nic sienie dowiemy:((( pozostaje czekac i czekac i czekac ehhh tez zagladam co chwilke za wiadomoscia od zapominjaki:zawstydzona/y:

witajcie:)

kurcze widzę że dalej nie ma wieści od Zapominajki:shocked2:

ja wczoraj siedziałam do północy przez laptopikiem czekając na wieści aż usnęłam, ale miałam nadzieje że jak dziś wejdę to już będą, a tu klops

oby Zapominajka miała dla nas dobre wieści

ja była dziś na badaniach krwi, udało mi się hcv zrobić za darmo, na resztę miałam zniżki i zapłaciłam 113 zł. Ale tej krwi pobrali mi 5 probówek.

zerknelam ostatnio logowala sie wczoraj po 15 czyli jeszcze przed wizyta......mam nadzieje ze to brak neta u niej i nic innego....a moze na fb na nr tel podany?? ktos sprawdzal??

reklama
Azorek :) tak tak, ja rozumiem, jesli ktos nie chce odpisac ani dac znac to jest decyzja, z ktora musimy sie pogodzic, ale czesto jest tak, ze ktos chce napisac co i jak, ale nie ma dostepu do internetu

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry