reklama

Październik 2012

reklama
Syneczki ja miałam problemy z zatwardzeniami ale dopiero pod koniec ciąży, wiec moja główna przekąska były rodzynki i zalewałam na noc kilka suszonych śliwek w szklance i rano to wypijałam.Mnie pomogło.Jesli jest bardzo żle to sa specjalne czopki glicerynowe chyba bez recepty w aptece mozna kupic.

Co do opieki nad ciężarna to co kraj to obyczaj.Pisalam juz wczesniej ze ja miałam tylko jeden raz usg w Irlandii wg ich opieki i 2 razy sprawdzane czy serduszko bije ale to tylko na moje wyraźne zyczenie bo normalnie to tak jak w uk mierza tylko centymetrem brzuch,sprawdzaja mocz papierkiem i raz badaja krew na poczatku.

Witam,dużo napisałyście,wieczorkiem może nadgonię.
Witam nowe Mamusie,Antylopka witaj,widzę,że będziesz miała 3 malucha,mam nadzieję,że fajna to będzie gromadka:cool2:,chociaż czasami jestem przerażona,jak to będzie z trójką.:rofl2:
Zatwardzeń nie mam,więc nie pomogę,generalnie czuję się ok.

boje bo mam skurcze jak na @ od paru dni, a wczesniej ich nie mialam:((
nie mam ich jakos czesto ale tak 3-5razy dziennie. i zazwyczaj wtedy kiedy wstane z lozka albo ide bo jak leze to nie... tak sie boje:((
jutro mam wizyte i nie wiem czego sie tu spodziewac

palu - takie bóle to wcale nic złego...mi to powiedział gin i dzisiaj belli też :tak:

a ja mam oczy na zapałki

edit:
mąż mi właśnie przyniósł razem z zakupami gazetę "będę mamą"

Ostatnia edycja:
u mnie tez jednym z pierwszych objawow ciazy byla biegunka i mam ja do tej pory:) ale mi to pasuje bo
zawsze mialam zatwardzenie i przez to tez mialam hemoroidy;/a teraz samo leci:))
takze u mnie objawy to biegunka, ciezkie nogi, poprawa skory,sennosc, brak koncentracji, bulgotanie i przelewanie sie tam na dole:) i nie mam apetytu
a jesli chodzi o to, zeby kupka byla luzniejsza to pij siemie lniane albo jakis sypki blonnik

reklama
Witam, jestem mamą listopadową 2010. Mój synek Krzyś bierze udział w konkursie i bardzo nam są potrzebne głosy dlatego bardzo proszę o wsparcie i oddanie głosu na Krzysia. Za wszystkie głosy bardzo dziękuję. Wystarczy tylko kliknąć

Proszę głosujcie na Krzysia:WIELKI FINAŁ

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry