Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

.
. Może się pouczę testów na prawko :-). Wczoraj lekarz mi powiedział że wszystkie jego ciężarne które chodzą na prawko zdają za 1 razem :-) może coś w tym jest hehehe.
nabru- wydaje mi się że możesz poprosić swojego lekarza o badanie. Ja będąc prywatnie pierwsze usg miałam w 5 tygodniu- lekarz uprzedził że może jeszcze nic nie będzie widać a okazało się że znalazł pęcherzyk bez problemu. A ty jesteś w 10 tygodniu- to już będzie pięknie widać bobasa. Gratuluję i witam wśród nas.
Dziewczynki czy mierzenie przeziernosci karkowej i dł.kości nosowej na USG to standard/ obowiazek ?
Mi lekarka powiedziala wczoraj ze 'jak chce' to moge przyjsc za dwa tyg i sprawdzimy to.. ? Co myslicie?

Do szkoły rodzenia też chodziliśmy razem. Zastanawiam się teraz, czy iść do szkoły rodzenia, czy nie. Niby już chodziłam - no ale kiedy to było! Co ja tam pamiętam...
hej ja jak mialam spotkanie z polozna jak mi te hektolitry krwi pobierali to sie pyatala czy chce to badanie czy nieDziewczynki czy mierzenie przeziernosci karkowej i dł.kości nosowej na USG to standard/ obowiazek ?
Mi lekarka powiedziala wczoraj ze 'jak chce' to moge przyjsc za dwa tyg i sprawdzimy to.. ? Co myslicie?
wiec chyba co kraj to obyczaj i jesli nie ma specjalnych wskazan w wywiadzie rodzinnym to standartowo nie robia tylko trzeba zglosic chec ze sie chce miec takie badanko

mam napiety brzuch-bynajmniej tak sie czuje ze sie spial czy cos jak bym kamyk miala
i straaaaaaaaaaaasznego lenia mam dzisiaj od rana...a wstalam o 9