reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Październik 2012

reklama
Witaj mamusiu :-)

Z moderatorką można poczekać, pewnie zaraz pojawi się ogłoszenie adminów.
Ja akurat na grudniówkach 2008 nie mam żadnych problemów :-D

Mi wszystkie objawy przeszły jak na razie. Jakoś mi z tym dziwnie i zaczęłam się niepokoić...

gin mi tylko napisal, zebym masc kupila zovirax i tyle ale tez sie boje stosowac..hmm....

ale mi sie chce spac;//////// caly dzien jestem snieta i budze sie o 6 rano na kupke jak w zegarku;]

piersi to mnie strasznie bola nawet na boku nie moge lezec ale to pewnie dlatego, ze biore sztuczny progesteron

Krak mnie piersi nie bola i nie bolały, czuje je tak jakby pełniejsze ale nawet przy dotyku nie bola.

Za to dziś załozyłam spodnie które zawsze miałam tak dopasowane i spoko dalam rade dopiąc ale cos czuje ze niedługo tak da rade.Chyba w tej ciązy szybciej mi sie figura zmienia, choc wagowo niby tak samo.W pierwszej ciąży zaczeło byc widac brzuszek dopiero około 4-5 m-ca.

Aguga ja wczoraj zajadałam sie pomaranczami, ogólnie mam ochote na cytrusy,kapusniaczek.

Megicarpenter witamy :)

Witam po przrewie.Fajny pomysł ze stworzeniem listy,dopiszę się mam nadzieję po wizycie u gina.
Palu,współczuję opryszczki,paskudna sprawa.Jak lekarz zalecił smaruj tym Zoviraxem,żeby paskudztwo trochę przystopować.
Witam nowe Mamusie,trzymam za nas wszystkie kciuki,żebyśmy razem dotrwały do pazdziernika i urodziły zdrowe maleństwa.
U mnie też już widać brzuszek,ale to moja czwarta ciąża,więc chyba tak musi być:)
Nie mam mdłości wcale,ale w poprzednich ciążach też nie miałam,tylko w tej ostatniej odrzucało mnie od jedzenia.Wczoraj miałam mega ochotę na kiełbasę smażoną z cebulką,mój mąż był zachwycony:)

Antylopka to miałysmy podobnie. :) Ja mierzyłam temperaturę i miałam 2 tygodnie przerwy w obserwacji. Powróciłam do pomiarów a tu wysoka jest... no i stwierdziłam że zrobię test bo albo jestem w ciąży a jak nie to miesiączka mnie czeka. A tu niespodzianka :)

Lori81 ja też mam bardzo ochotę na pomarańcze i kapustę kiszoną :) Myślę że to organizm się domaga witamin i wzmocnienia.

ja również zmagam się z opryszczką na wardze... to już trzecia w tym miesiącu. No i była dla mnie jednym z objawów ciąży. Taki nagły spadek odproności to juz przerabiałam za pierwszym razem.

Wy się już przyzwyczaiłyście do myśli że wasze dzieciaczki będą juz w październiku? Jejku to tak niedlugo. A do mnie nie dociera jeszcze. Pozdrawiam :)

Goka a co się stało z Twoją ostanią ciążą?Byłaś już bardzo wysoko.Mam nadzieję,że nie jestem wścibska jeśli nie chcesz nie odpowiadaj ;-)

reklama
Goka jak już wiadomo po naszych opowieściach ta ciąża też jest moją czwartą i ku mojemu zaskoczeniu też widać że jest inaczej. Wczoraj myślałam że to tylko moje złudzenie ale dziś znajoma w przedszkolu wystrzeliła "czy ty jesteś w ciąży? " hmmm chyba jednak mi się nie wydaje.

Do góry