Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

pesca zazdroszczę ja ciągle czekam aż poczuję coś nie wiem nawet czego się spodziewać to łatwo ponoć można pomylić z jelitami
pierwsze ruchy muszą być cudowne 
ymmm. 
.. może dlatego prawie laweta by na nas dzisiaj wjechała... i na dodatek głupi cep jak mój M zaczął trąbić to ten kierowca mu fakersa pokazał... a my długo nie myśląc pojechaliśmy za nim :-) aaaaa się zdziwili mieli takie miny oo :
a jeszcze się okazało ze jeden jest z tej wsi co my .. niech my go tylko spotkamy 
Eskulap teraz obnizył cenę na 200 zł
i to jest kuszące bo takiej położnej to 500 trzeba dać :-(
moja siostra jak rodziła to z taką laską, która wpadła w taka panikę że nawet policje wołała hehehe ja myslę że ja też jestem do tego zdolna :-)
Ale jak zapragnęliśmy dzidziusia to jakoś o nim nie myślałam. Teraz jak nieraz o nim pomyślę to aż mnie ciarki przechodzą
Chociaż u mnie jest też możliwość cc, ale o tym zapadnie decyzja przed samym porodem, bo mam baaardzo wąskie biodra i jak będzie duży dzidziuś to gin powiedział że nie będziemy ryzykować. No ale podobno przed porodem wszystko się rozciąga więc zobaczymy jak to będzie.