-Lorelain-
Fanka BB :)
Krak - ja cały czas modlę się że te objawy chwilowo przeszły żeby wrócić ze zdwojoną siłą
... bardzo się boję :-(
Bellka - ach te ciążowe hormony ;-)
... bardzo się boję :-(Bellka - ach te ciążowe hormony ;-)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
... bardzo się boję :-(
moj maz zadzwonil do razu do jednych i drugich, wariatjak przyjdzie tata z zakupami to chce mu pwoiedzieć o ciąży bo moi rodzice jeszcze nie wiedząa wy już mówiłyście?

napisalam juz, nie wiem czy to co trzeba bylo...Dziewczyny i jak któreś mają jeszcze ochotę to poproszę o dane do tabelki, oprócz dziewczyn które czekają na potwierdzenie u gina ;-)
SpokojnieHej,
Dziekuje za Wasze odpowiedzi, jestescie nieocenione. U mnie objawow nadal brak wiec zadzwonilam do poloznej i powiedzialam, ze mnie to martwi, pytala czy mam jakies plamienia albo bole brzucha, odpowiedzialam, ze nie, ale i tak mnie to martwi, ze wszystkie objawy mi nagle zniknely. Umowila mnie na usg, ale ide dopiero w poniedzialek na 11, bo wtedy byl pierwszy wolny termin. Takze jeszcze 4 dni stresow zanim sie dowiem co i jak.
Mam zamiar pracowac co najmniej kilka miesiecy, jesli oczywiscie wszytsko bedzie dobrze.Hej Kobietki!
Pewnie już taki wątek się pojawił, ale nie doszukałam sie, więc piszę do Was. Chodzi o pracowanie w czasie ciąży. Jak to u Was jest z pracą? Pracujecie, czy od razu idziecie na L4?
DZIĘKUJĘ ZA ODPOWIEDŹ :-)
nawet mnie nei strasz!! my mieszkamy na mega gorce - widok piekny na caly Paryz, ale zejsc z tego cholerstwa...Antylopka - eeeee -8 to całkiem ciepło.... w Czechach niby było -40
![]()

Gorace kakao poszlo w ruch!! I mala kawka na rozbudzenie
co najmniej o polowe za duzo. Wierzcie mi będzie mnóstwo tematów z doświadczenia wiem ze o połowę za dużo.
zartujesz?? Kochana, ledwo co sie dogadalismy co do synka, a tutaj juz od nowa dyskusje trzeba zaczynac. U nas imie musi byc w miare international, wiec wszelkie Katarzyny i Malgorzaty odpadaja... Do tego jestesmy zgodni, a reszta....???dziewczyny a myślałyście już o imionach ? macie jakieś swoje typy? ;-)