madziakowalik
Fanka BB :)
ja mam nadzieje na dziewczynke ale najwazniesze zeby bylo zdrowe .
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

... po całek podłodze i dywaniku rozdeptana kupa
.... biedny mi tłumaczył że nie zdazyl sie dobrze wytrzec i nadepnąl kapciem
.... jak sie uporałam z łazienką odkryłam że cos mi wieje w tyłek .... patrze a tam wielka dziura w poprzek w moich ulubionych spodni od pidżamy (kupiłam je w 9 tc poprzedniej ciąży) ... dalej się zastnawiam jak jedno i drugie mogło się zdążyć 
... noi trzeba było sprzedać wszytkie różowe ubranka ... ale wiem jedno już nigdy do tego lekarza nie pójde bo jak on źle widzi płeć dziecka to jak ma zobaczyć czy jest zdrowe 
witaj...jesli chodzi o płeć dzicka to ostatnio znalazłam na necie test ktory wskazuje plec dziedziusia podobno juz od 10 tyg ciaży.Ja osobiescia nie bardzo w to wierze ale...;-) podaje link -Test na płeć dziecka
w pierwszej ciazy chcialam chlopca, na co maz, ze on robil dziewczynke. No i jest WikuniaAntylopka - no ja bym sie cieszyla na taka niespodzianke, robilismy "na chlopca" tylko jako smieszny eksperyment, to nasze pierwsze dzieciatko, wiec nie mamy "faworyta" jesli chodzi o plec