Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
wiem ze powinien sie wchlonac. podobno ciazowe hormony to przyspieszaja. siorka meza miala na poczatku ciazy i tez miala podobne objawy jak jateraz ostroznie wstaje bo jak zaszybko sie podniose to boli to taki klojacy rwacy bol jak by ktos mi szpile wbijal w jajnik
kilka razy mialam wczesniej ten bol i byl pulsujacy a od wczoraj poprostu jak zlapie to trzyma
teraz sie ciesze ze te nospe sobie kupilam wczesniej
jak bylam w ciazy z amelkowna to w ok 5 mcu dostalam skurczy (po powrocie ze slubu) wzielam od razu 2 nos[y i czekalam na karetke bo maz ichwezwal. panowi z pogotowia weszli do domu pokazalam co wzielam i pytali co to jest i skad to mam
heheh oni tu takich rzeczy nie znaja i nie daja bo wg nich jak nie jest to produkt z UK to pewnie jakis lewy spod lady prawie jak narkotyk;-)

... no w UK juz tacy są ... ja jak bylam w UK wakacyjnie u siostry to młody od razu zachorował na świńską grypę ... biegiem do elkarza bo dziecko 40 stopni a oni kazali dawać paracetamol i NIC więcej
... dobrze że mialam poprzywożone lekarstwa dla siostrzenca z Polski to przynajmaniej mialam czym leczyc Matiego ... no ale szok ... a ile sie strachu najadłam 
witaj w klubie kochana.. przynajmniej na starość nasze wątroby nam podziękują za 2 tabletki mniej do przerobieniaTak mam dopochwowo i mam brac po 2tabletki 2 razy dziennie
I ja to samo.. .małż przyjechał na weekend i łazi za mną i się cycolami zachwyca..że sobie zrobił to może teraz podziwiać i macaćZapominajka pisze:Brzuch mi wysadziło strasznie, cycki mam wielkie.

nie fisiuj, leż i się nie stresuj.. we wczesnej ciąży zagnieżdżanie rozciąganie i formowanie zarodka jest krwawym procesem, zarodek przecież wżera się w śluzówkę macicy. Jakby nie było ciąża to doskonała forma pasożytnictwa.. tylko bez złych skojarzeń proszęaguga06 pisze:A ja się przeraziłam ,poszłam do toalety,a na papierze toaletowym jest śluz podbarwiony na kolor taki bady róż ,no i teraz będę fisiować

krak8686 pisze:Jakie plany macie na dzisiaj? Ja myślałam o spacerku, ale coś ciężko mi się z kanapą moją rozstac![]()