Mallinowa_Paula
Fanka BB :)
u mnie zapowiada się leniwy dzień i nie marzę o niespodziance, która to zmieni![]()
Ale jak w ramach niespodzianki urodzę, czym zaburzę Twój spokojny harmonogram, to nie będziesz na mnie zła?!

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
u mnie zapowiada się leniwy dzień i nie marzę o niespodziance, która to zmieni![]()

A no i taka mozliwosc moze bycemotion ja mysle ze to bardziej efekt weekendu niz wyajzdu na porodówkę, a moze.....
A moze tak z nudow tezwy ciągle sprzątacie![]()
Paulina calkiem dobre spostrzezenieMIŁEGO WEEKENDU!!ja mam pewność co do tego ze to ostatni weekend w dwójkę a nie trójkę.
Ja chrzest mam w sobotę i w knajpie a w niedzielę w domu dla reszty mojej wielkiej rodzinki
A ja jakoś nie umiem spać przez dzień pomimo tego że jestem czasami padnięta. Tylko że mi jeszcze mąż rano zabiera Oliwierka więc mam czas na odsypianie do 10 
Kobita wrzuca nam już powoli trzeci bieg. Za niedługo to będzie szła jak ferrari;-)

.Narazie siadłam tylko na chwile ,nie ponadrabiam.