Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Co do seksu to ja się wstrzymuję do wizyty u lekarza, mimo że ochota wielka. Wolę nie ryzykować, nie wiadomo czy ciąża jest zdrowa czy czasem nie zagrożona.
dziewczyny dobre wieści...dzwoniłam do panstwowej inspekcji pracy i dowiedziałam sie że jezeli faktycznie zaszłam w ciązę na okresie wypowiedzenia to pracodawca jest zobowiązany przywrócic mnie do pracy...a jeżeli nie bedzie chciał tego zrobić to zgłosić sprawe do sądu pracy i jestem na dzien dobry na pozycji wygranej... tak więc teraz tylko do gin na 15:00 i wysyłam pismo do pracodawcy...i mogą mnie cmoknac w dzyndzel
Dziewczyny ja tez mam wielka ochotę na sex ale na razie nie moge bo mam infekcje, ale tylko sie wylecze i na pewno będę korzystala, w pierwszej ciazy kochaliśmy sie do końca, to bardzo zbliża
Baetka super wieści:-)
co do sexu to raczej poczekam na wizyte u gina, tymbardziej że podbrzusze cały czas pobolewa...wolę się upewnić że wszytsko ok...jesczcze półtora tygonia, a ja już mało jaja nie zniosę;-)
Ja po wizycie, wszystko ok, czekamy na serduszko Wg usg dziś 5t2d
Beatka super wieści a jak po lekarzu?
Szyszuna ja jakoś nie mam takich obaw wychowawczych, cieszę się,że znów będę z małym w domu,bo od maja do grudnia mały chodził do złobka
Anna dpo to dni po owulacji
co do sexiku to my też się wstrzymujemy chociaż się chce