reklama

Październik 2013:)

Hej dziewczynki :) ja już w domku i jak zaczęłam się kręcić po mieszkanku to natrafiłam na test ciążowy i sobie go zrobiłam :) jeszcze nigdy nie widzialam tak grubych kresek :) dziś mam w planach do końca wieczora leniuchować, a jutro wybieram się na zakupy i wstąpie do dziecięcego :)

A ja dzis wstapilam jeszcze raz do apteki i kupilam nastepny test - zrobilam i mocne dwie kreseczki - to jest niesamowite uczucie :)
Wrocilam tez wlasnie do domku i zaraz chyba sie poloze i obejrze film czekajac az moj TZ wroci z pracy. Dzis myslalam, ze przez caly dzien sie zaziewam :-D

reklama
Witajcie dziewczyny.
Mam na imię Iwona i dziś już drugi raz robiłam Bete z krwi, ładnie przyrasta więc już mogę się do was przyłączyć. Termin wypada na 16 październik.

Cześć Sony :) witamy na wątku :) ja również mam wizytę 18 lutego. Zawsze chciałam mieć bliźniaki, ale u mnie beta rośnie spokojniutko. U Ciebie jest większa szansa. Ja wizytę mam o 16 i zaraz po niej zdaję relację :)

reklama
Hej dziewczyny, ja mialam troche stresu wczoraj bo zaczelam plamic, taka brunatna krew leciala, nie bylo przy tym zadnych boli i zdarzylo sie to tez w ostatniej ciazy. Myslalam ze do 12 tygodnia nie dowiem sie czy wszystko ok z moim malenstwem i w sumie pogodzilam sie z ta mysla ale na dzis mialam umowione usg. Krwawienie ustalo wczoraj po kilku godzinach i tylko modlilam sie zeby wszystko bylo dobrze. Na szczescie jest serduszko, bilo jak dzwon, ciaza troche mlodsza niz z om, pewnie termin wypadnie na 1 Pazdziernika, mam nadzieje ze nie przeskoczy na Wrzesien!!! ;) mala ma 2,5mm. Malusia, ale narazie wszystko tak jak powinno byc. Jest miedzy 6 a 7 tygodniem Takze troche ulzylo, mam zamiar duuuuuzo odpoczac w weekend.
Pozdrowki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry