reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Październik 2013:)

hej

jeju 8 stron :szok: miejcie litość:rofl2:

co do karmienia piersią to ja w pierwszej ciąży karmiłam 3 miesiące a teraz pewnie max miesiąc nie dłużej chociaż zobaczymy jak to będzie... i też wolę karmić w zaciszu :)

martoocha gratulacje :) ja już czuję tak mocne kopniaki,że brzuch mi cały lata:-) kocham ten stan!

Piekę ciasto drożdżowe z brzoskwiniami :) mniam mam nadzieję,że się uda,bo to moje pierwsze :-D

reklama
Dziewczyny dziś na pewno was nie dam rady przeczytać i odpowiedzieć. Zostawić was na chwilę to macie wenę, a jak człowiek siedzi to cisza. Rozumiem, że była cisza przed burzą.

Co do karmienia piersią przy córce mi nie było dane i byłam podłamana. Teraz podchodzę na luzie jak się uda to będzie pierś, a jak nie to butla. Moja mała była na butli i okaz zdrowia, antybiotyk dostała tylko jak niestety w szpitalu wylądowała, bo miała skazę,a tak to nigdy. Nawet syropku nie piła, bo nie lubi i z każdego przeziębienia wyszła jakoś sama :-).
Miejsce publiczne z wywalonym cycem to nie dla mnie.

Martocha gratki

Aniula wszytskiego najlepszego z okazji rocznicy

Przeczytałam cały dzisiejszy dzień, ale produkcja i wsystkiego po trochu :-)

Ostatnia edycja:
Osa twoim sladem pojechałam do sklepu po kapuste... na ta dobra kapuste...
I co... kupiłam 2 kuraki z rozna...
wcielismy w 3ke znaczy w 4ke prawie wszystko.

A kapystek zrobie na jutro.

Dzieki za wypchniecie mnie z kanapy do sklepu. :*

Sony mniam jedzonko.

rajani, deli buzki:*

ide lulac... buzki..

Dzień dobry :-)

Landrynka dwa kuraki mniammmm
Co do kopytek przyznam się, że ostatnio robiłam pierwszy raz w życiu i wyszły mi naprawdę pyszne. Może i ja dziś zrobię tylko jakie mięsko do tego?

Dzień dobry dziewczynki.
Ja się zbieram i lecę na badania.

martOocha jak ja Ci zazdroszczę tych widocznych kopniaków.

Dzien doberek....:)

Groch mnie podkopuje od rana- bo ja dzis jakims cudem połozylam sie na brzuchu i było mi tak dobrzeeeeeeeeeeeeeeeeeee....ale nie wiem czy grochowi bo dostałam pare razy z półobrotu w jajo lewe potem w jajo prawe i z dyni w macice!
Ja dzis nieobaiaduje- bo mam gar zupki z młodych buraczkow ze smietanką i zmieniaczkami- wczoraj mnie naszło ugotowałam i mąż powiedział z dzis na przerwe obiadową przyjedzie do domu nawet bo od rana ta zupa za nim chodzi:p

U nas leje od rana ..tylko 8 stopni ciepla- a raczej zimna...wieje i jest obrzydliwie....nie wiem co bede dzis robic...w taką pogode to sie nic nie chce ;/

Co do kopytek to nie lubie- ale uwielbiam kluski śląskie- tutaj w niemcach raz robiłam0 ale oni maja cehaujotowe ziemniaki i mąke i wyszły twarde i gumowe:( ale takie mniam puszyste miekkie polane odrobina tłuszczyku i posypane skawreczkami albo obsmazonym boczusiem....własnie mi się jęzor do podniebienia przykleil!

Hej dziewczynki:*
Witam z rana:)

Widzę, że kulinaria ciąg dalszy:))
Deli - u nas kopytka albo same z boczsiem właśnie, albo z kurczakiem.
Die - zapraszam, kluski śląskie co niedziele u moich rodziców :) Tata już ich szczerze nienawidzi ;p
Antiope - miłego badania ;)
Landrynka - ciesze się, że humorek lepsiejszy:* Jednak chodziło o głód, a nie !:))

A ja dzisiaj bez weny na razie, miałam robić lasagne, ale zrobię w sobotę... A dzisiaj, hm... jeszcze nie wiem..zresztą z chęcią nic, bo dzisiaj lekarz c.d. więc mam ochotę coś zjeść - ale po lekarzu ;p

Buziiii dla Was!

Dzien doberek ja tez juz na nogach. Jem platki. Maluje sie i w droge musze do skarbowki podejsc potem do rodzicow pokazac siusiaka hehe i do lekarza. Moj sobie schab z ziemniaczkami zazyyczyl wiec wroce to zrobimy obiad.
Milego dnia.
Dzis na szczescie jie jest goraco. Wiec kurtka dzinsowa w sam raz.

reklama
Do góry