Dzień dobry z ten pochmurny i zimny dzień (u mnie 11 stopni).
Aż mi się nie chce wybierać do tego Lidla po ciuchy. Ale się zmuszę i pójdę.
Pietrucha tulę
Kamcia faktycznie duży ten Twój chrześniak.
A mnie strasznie wkurza, że w wielu częściach Polski męczą tego Mikołaja 2 razy w tym samym miesiącu 6 grudnia i w wigilię. U nas każdy wie, że Mikołaj przynosi prezenty tylko 6 grudnia, a w wigilię robi to aniołek. Gwiazdor i dzieciątko też mi się bardzo podobają, tylko tego Mikołaja nie zdzierżę.
Szczęściara ja się już nie mogę doczekać takiego Kilimandżaro w wykonaniu mojego małego.
Syry wiedziałam, że stopy. I podobnie jak die_perle słyszałam określenie pyta na członek.
Dżaga gratuluję 20 tygodnia! Zazdroszczę, że Tobie szybko leci, bo mnie się strasznie dłuży.
Mnie też męczy trochę zgaga, ale nie jakoś masakrycznie, da się przeżyć. Ale migdały nie pomagają, wręcz przeciwnie, co najwyżej po mleku jest lepiej.
Jakim cudem udało Ci się „normalnie” usunąć ząb mądrości? Ja usunęłam już 3 i za każdym razem dentysta musiał się namęczyć i niezłą siłę przyłożyć do wyrwania.
Die_perle my oglądali my Django z D jakieś 2 tygodnie temu. Też nam się ogromnie podobał. Ale fakt, że ten film jest bardzo „tarantinowski” i nawet gdyby ktoś nie wiedział czyje to dzieło, to znając Tarantino zorientowałby się już w pierwszych scenach. Strasznie mi się podobały gry intertekstualne w tym filmie i polemika z krytykami Bękartów wojny.
Deli mam nadzieję, że z gardełkiem córci lepiej i że goi się ładnie.
aniula ja już kilka razy miałam sen, że krwawię. Za każdym razem budziłam się strasznie wystrachana i biegłam prosto do toalety sprawdzić, czy wszystko ok.