agnieszkaala powodzenia na obronie. Stres w sumie jest zawsze,a le wiadomo, ze się zda :-).
U nas też ciepło idę zobaczyć dziś kiedy basen otwierają i bedę się z córą moczyć, bo basen pod domem prawie 3 min na nogach :-). Uwielbiam slońce moze nei w ciąży,a le i tak uwilbiam ciepełko.
Masaż tez mi się marzy taki relaksacyjny przy muzyce..
die_perle to fajt ciężko chodzić, bo leje się z człowieka jakby kran odkręcili dlatego czekam na otwarcie basenu. Drzewko cień i nogi w wodzie :-)))))
Może chłodna kąpiel? Poprawi krążenie i się lepiej zrobi. Milego leżenia wannie lub na kanapie.
nnatalie ja jak dziewczyny tą i poprzednią ciążę oliwką. Co do rozstępu pocieszę, ze mi się zrobiły na piersiach takie małe, a potem piersi doszły do siebie i rozstępy znikły.
SonySony o by się przeszło do kosmetyczki, ale raczej nei dałabym rady siedzieć tak długo. Miłej imprezki.
Joanna wracaj szybko do zdrowia.
Dżaga ja na szczęście do południa spokój, bo mała w przedszkolu więc odpoczywam. Potem szybki obiad i z mała do parku. Co do zakupów to też chodzę beż głowy i mój wieczorem musi dokupić zawsze coś. Już nie mówiąc, ze jak wracam to idzie w moją stronę, bo ledwo daję radę wrócić w te upały.
Madziarena zdrówka dla pociechy.
szczęściara narobiłaś mi smaka na czereśnie. rano o nich myślałam, a teraz jeszcze mam ślinotok.
U mnie tez babcia miała cukrzyce i jej syn również. Ja się zdałam w dziadka więc mam nadzieję, ze mi w przyszłości nic nie wyjdzie, ale nigdy nie wiadomo.
Kochana chyba wszystkie tak mamy, ze wiemy, ze trzeba uważać na siebie, ale dopiero po usłyszeniu czegoś dochodzi do nas, ze trzeba bardzo uważać.
Antiope to trzymam kciuki by położna była tylko dla Ciebie tego dnia. Kciukasy za 4d&&&&& ja nic na 4d nei widziałam, bo mały pokazywał jak dobrze potrafi się chować :-).
joanna_84 szybkiej dniówki
Czekam na mojego i wychodzę pozałatwiać sprawy nazwijmy je urzędnicze, a tak mi się nie chce...
Kupię sobie truskawki i czereśnie, bo mam ślinotok straszny.