Hej dziewczynki
Beata93 ja mam teraz kolejną wizytę u prywatnej gin po 2 tygodniach i tak teraz będę do niej chodzić. Szczerze mówiąc nie mam pojęcia jak to będzie rozliczane, czy taka sama cena za każdą wizytę. Od 37 tygodnia będę też do niej chodzić na ktg i też nie mam pojęcia jak to będzie rozliczać.
Co do wizyt u państwowej, to nie wiem, bo ostatni raz u niej byłam 6 tygodni temu (miała urlop). Idę do niej w przyszłym tygodniu, to pewnie się dowiem.
Rajani, aganea super, że GBS ujemny
aganea ja mam ten sam problem z pobraniem próbki moczu. Nie wiem czy tak się powinno, ale ja robię w ten sposób, że jak się budzę koło 5-6 jak D zbiera się do pracy, to piję wodę, tak przynajmniej ze szklankę. Potem idę spać, a jak się budzę, to znowu mi się chce siusiu. Tylko największy problem w tym, że jak się budzę, to tak bardzo mi się chce siusiu, że ledwo udaje mi się zdążyć podmyć, tak bardzo mi się chce.
Iguana ja nie wiem, czemu ci faceci tacy roztrzepani i wszystko gubią. Mój non stop zapomina portfela z pracy, samochodu, czy innych miejsc. Ostatnio zgubił wszyściuteńkie klucze (od domu, pracy i kilku innych miejsc). Na szczęście się znalazły po paru dniach.
Rajani mnie też rano boli bok na którym śpię.
agnieszkaala nie wiem, czy państwowa da mi na tej wizycie skierowanie na GBS, ale jeśli tak, to na pewno nie będzie to w gabinecie pobierane. Natomiast jeśli państwowa mi nie da skierowania na GBS, to badanie zrobi mi prywatna i sama w swoim gabinecie pobierze mi próbkę.