HeraUnique
Fanka BB :)
Ciężej mi sie obudzić bo mam ochote dalej spać, niestety zaparciaA jakieś objawy?
Najciekawsze jest to ze dokładnie mogę stwierdzić kiedy miałam implantacje i kiedy doszło do zaplodnienia
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ciężej mi sie obudzić bo mam ochote dalej spać, niestety zaparciaA jakieś objawy?
Ooo to dobrze. No ja wiem kiedy były seksy i kiedy owu, akurat pomiar temp.Ciężej mi sie obudzić bo mam ochote dalej spać, niestety zaparciaI wiekszy głód od rana. No i oczywiscie bol sutkow ale całe szczęście przy dotyku tylko
Najciekawsze jest to ze dokładnie mogę stwierdzić kiedy miałam implantacje i kiedy doszło do zaplodnieniaale nadal nie moge w to uwierzyć
![]()
To czekam na infoA ja już po laboratorium , teraz czekam na wyniki![]()
Podobno najgorsze badanie w ciążyJa siedzę właśnie w laboratorium, przed chwilą wypiłam glukozę i muszę siedzieć 2h;o a tak bym sobie pospała
Polecam wam glukozę cytrynowąmega dobra!
![]()
Podobno najgorsze badanie w ciąży, zawsze tak moja przyjaciółka marudziła
![]()
Oby nieDo przyjemnych nie należy. Szczególnie to siedzenie w laboratorium ponad 2h. Ale czego się nie robi dla dzidziusia
Mam tylko nadzieję że tym razem nie będę miała cukrzycy ciążowej bo to było coś okropnego.
Niedobrze to zdrówkaA mnie coś dzisiaj gardło pobolewa, ale w domu wszyscy chorzy, to co się dziwić.podbrzusze mnie pobolewa, kłuje, no i apetyt mniejszy, ale kawa jeszcze smakuje, to dobrze.
dajcie znać jak tam wyniki.
I potwierdzam, cytrynowa glukoza jest spoko, można też do zwykłej dodać soku z połówki cytryny.