Calineczka92
Fanka BB :)
Daj znać koniecznie jaki wynikNo ja jutro jadę ponownie na betę i proga wiec nocy po 6 pobudka i sobie postoje w kolejce, a później znowu oczekiwanie na wyniki do 17![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Daj znać koniecznie jaki wynikNo ja jutro jadę ponownie na betę i proga wiec nocy po 6 pobudka i sobie postoje w kolejce, a później znowu oczekiwanie na wyniki do 17![]()
już nie mogę się doczekać jaki będzie wynik. Ostatnie badania robiłam w środęDaj znać koniecznie jaki wynik.
No jestem ciekawa, bo bierzesz nadal proga?już nie mogę się doczekać jaki będzie wynik. Ostatnie badania robiłam w środę
takNo jestem ciekawa, bo bierzesz nadal proga?
To zobaczymy jak ładnie wskoczyło
Krzyż też mnie boli, a dzisiaj doszły biodra.Mnie bardziej krzyż niż biodra, po dłuższym chodzeniu czuje większe ciągniecie w podbrzuszu
Ja mam teraz 2 drzemki dziennieJa właśnie wstałam z drzemki, dłuższej niż 15 min.![]()
ja mam to samoJa mam teraz 2 drzemki dziennietak mnie momentami spik dopada ,ze nie daje rady
![]()