reklama

Październikowe mamy 2026

reklama
Moja wizyta dopiero za tydzień, a ja już przeżywam i chodzę jak na szpilkach. Każdy ból brzucha, czy chwilowe ustapienie bólu piersi zaraz mnie stresuje. Może dlatego, że pierwsza ciąże straciłam blisko terminu, w którym teraz jestem... Nie wiem.
Momentami jestem skłonna kontaktować się z lekarzem i prosić o wizytę w poniedziałek

Moja wizyta dopiero za tydzień, a ja już przeżywam i chodzę jak na szpilkach. Każdy ból brzucha, czy chwilowe ustapienie bólu piersi zaraz mnie stresuje. Może dlatego, że pierwsza ciąże straciłam blisko terminu, w którym teraz jestem... Nie wiem.
Momentami jestem skłonna kontaktować się z lekarzem i prosić o wizytę w poniedziałek
A który tydzień u Ciebie? Kurcze, myślę, że gdybym miała doświadczenie straty to też bym poszła w okolicach tego terminu, czasem lepiej sprawdzić a nie denerwować się czy na pewno wszystko ok. Ja mam wizytę w poniedziałek i też się zastanawiam czy wszystko ok… to czekanie na wizyty się tak dłużą:(

Byłam dziś na badaniach krwi zleconych przez ginekologa.
Skorzystałam też z okazji, że po wypełnieniu ankiety na ikp dostałam skierowanie na darmowe badania, z których cześć pokrywała się z tymi od ginekologa.
Na darmowym skierowaniu były m.in próby wątrobowe.
GGTP wyszło podwyższone, norma do 38, wyszło prawie 45. ALAT 14,49 ASPAT 19,64
Czy któraś z Was ma wiedzę odnośnie takich parametrów i może się wypowiedzieć?

Byłam dziś na badaniach krwi zleconych przez ginekologa.
Skorzystałam też z okazji, że po wypełnieniu ankiety na ikp dostałam skierowanie na darmowe badania, z których cześć pokrywała się z tymi od ginekologa.
Na darmowym skierowaniu były m.in próby wątrobowe.
GGTP wyszło podwyższone, norma do 38, wyszło prawie 45. ALAT 14,49 ASPAT 19,64
Czy któraś z Was ma wiedzę odnośnie takich parametrów i może się wypowiedzieć?

Ja niestety nie ale z tego co było u mnie to powinni do Ciebie dzwonić z przychodni i umówić Cię na omówienie tych wyników badań z lekarzem 😊

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry