reklama

Październikowe mamy 2026

Cześć, dziewczyny 😊 dołączyłam jakiś czas temu do wrześniówek, ale po ponownych kalkulacjach i becie stwierdzam, że raczej będę październikową mamą, więc witam się tu 😃 Jeśli moje szacunki są poprawne, to termin powinnam mieć w okolicy 5.10. Wizytę mam 16.02, wtedy dowiem się więcej. Na stanie mam już 1,5 rocznego synka, którego dalej karmię, cykle mam od niedawna, stąd ta niewiadoma co do terminu 😃 życzę nam wszystkim spokojnych i nudnych ciąż 🤩

reklama
Podziękuję jutro jeśli beta będzie przyrastać prawidłowo hah 🥹🥰
Ja się umówiłam na 16 lutego (6+4) i chyba będzie wtedy serduszko? Czy myślisz że później lepiej?
Ja mam sterująca pracę i chciałabym jak najszybciej iść na zwolnienie 😅
A w piątek już powinien być zarodek?
Teoretycznie powinnaś już wtedy zobaczyć srducho ❤️
Ja idę w piątek (5+0) zobaczyć czy pęcherzyk jest w dobrym miejscu. Nie wiem czy uda się zobaczyć zarodek, ale nigdy niewiadomo.
17.02 na wizycie u mojego lekarza będę już 7+4.

Cześć, dziewczyny 😊 dołączyłam jakiś czas temu do wrześniówek, ale po ponownych kalkulacjach i becie stwierdzam, że raczej będę październikową mamą, więc witam się tu 😃 Jeśli moje szacunki są poprawne, to termin powinnam mieć w okolicy 5.10. Wizytę mam 16.02, wtedy dowiem się więcej. Na stanie mam już 1,5 rocznego synka, którego dalej karmię, cykle mam od niedawna, stąd ta niewiadoma co do terminu 😃 życzę nam wszystkim spokojnych i nudnych ciąż 🤩
Cześć:) robi się nas coraz więcej. Cudnie.
Bedziemy otwierały miesiąc, ja mam termin wg om na 2.10.
Mam już 13 letniego syna i 5 letnią córkę. Z córcią termin miałam na 5.10, urodziłam 16.10.

Serwus wam wszystkim 😊

Melduję się z lekkim opóźnieniem, ale od jakiegoś czasu podczytuję wątek.
Jestem już mamą trójki dzieci i czekam na czwarte — u mnie tempo raczej dynamiczne, bo różnice między dzieciakami są nieduże 😅
Każda ciąża jest inna, więc mimo „doświadczenia” i tak mam sporo pytań i chętnie poczytam, jak to wygląda u Was.
Fajnie, że jest takie miejsce do pogadania z osobami na tym samym etapie 💝

Witam serdecznie jezeli kreska się potwierdzi byłabym październikową mamą. Proszę o pomoc może wy mamusie coś widzicie ten pierwszy bliższy po 10 min a drugi dalszy po godzinie.
Dziękuję za odpowiedzi.

Cześć:) robi się nas coraz więcej. Cudnie.
Bedziemy otwierały miesiąc, ja mam termin wg om na 2.10.
Mam już 13 letniego syna i 5 letnią córkę. Z córcią termin miałam na 5.10, urodziłam 16.10.
Wczoraj coś forum świrowało, więc odpisuję dopiero dziś 😃 fajnie będzie otwierać miesiąc, bo syn urodził się pod koniec miesiąca i na lipcówkach byłam jedną z ostatnich, czekających niecierpliwie 😅 to córa się nie spieszyła na świat 😃

Hej, dołączam się! Dzisiaj byłam na drugiej becie (4t+3d), i mam wzrost z 25 na 122 🥳 progesteron tez wzrósł z 13 na 19 z czego się bardzo cieszę! Jestem po cp w lipcu 2025 leczonej mtx i to był pierwszy cykl z zielonym światłem. Więc co prawda dopóki nie zobaczę na USG, że jest wszystko tam gdzie powinno być będę zestresowana, ale mam jakieś wrażenie, że tym razem będzie wszystko w porządku. 🫶

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry