reklama

Październikowe mamy 2026

Mi również ginekolog zalecił pueria uno. Dziewczyny, czy już wszystkie macie potwierdzone ciąże z dobrze rozwijającym się zarodkiem ? Ja dopiero jutro mam wizytę, która potwierdzi czy zarodek jest i czy wszystko jest w porządku.
Ja mam kontrolne badanie USG 12.03 i na tej wizycie mam mieć założoną kartę ciąży. Będę wtedy w 8 tygodniu. W poprzedni czwartek byłam na pierwszym USG i było bijące serduszko ❤️ ;)
Trzymam kciuki ;)

reklama
Mi również ginekolog zalecił pueria uno. Dziewczyny, czy już wszystkie macie potwierdzone ciąże z dobrze rozwijającym się zarodkiem ? Ja dopiero jutro mam wizytę, która potwierdzi czy zarodek jest i czy wszystko jest w porządku.
Ja mam pierwszą wizytę dopiero 12.03 chyba że zwolni się coś wcześniej... Teraz mam 6+2 wtedy będzie 7+4...

U mnie na wizycie w zeszła srode widać było pęcherzyk ciążowy z pecherzykiem zoltkowym, w najbliższy piątek mam wizytę, na której mam nadzieję będzie już widać zarodek

Hej dziewczyny, nie przypominam sobie, żebyśmy o tym rozmawiały, mianowicie jakie prenatalne suplementy stosujecie? Ja puerię uno.

Ja nie biorę żadnych, mam swoją suplementację i się jej trzymam 😊
Robiłam risercz tych ciążowych ale widzialam, że wiele nie ma nawet w składzie kwasu foliowego w aktywnej formie więc podziękowałam 😅

reklama
Ja biorę z tej firmy i są ok składy z tego co czytalam

Załączniki

• Screenshot_2026-03-03-11-30-06-814_com.brave.browser.jpg
    Screenshot_2026-03-03-11-30-06-814_com.brave.browser.jpg
    151,4 KB · Wyświetleń: 18

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry