Kobietki wybaczcie, że wpadam "jak po ogień" ale obecnie na wakacjach w PL i do kompa usiadłam na 5sek. Przywiozłam kilka rzeczy na sprzedaż, zanim wystawię na allegro wrzucam tu, ceny specjalnie dla Was bo na allegro pójdą ciuchy o 20zł droższe, do cen doliczcie proszę koszty przesyłki, chyba że któraś zaszaleje i weźmie wszystko to wysyłam na swój koszt
Zobacz załącznik 573644Zobacz załącznik 573645Zobacz załącznik 573646Zobacz załącznik 573647Zobacz załącznik 573648

Sukienka różowa całkiem nowa,na dwa lata - na wieszaku oznaczenie 3lata amerykański wymysł oni "górną" granicę podają. Kupiłam na prezent ale znalazłam później coś innego. 120zł
Komplecik 3częściowy bawełniany z haftami, całkiem nowy,prawdziwa bawełenka nie trikot również prosto z ameryki, 6-9miesięcy, kupiłam dla Bianeczki ale narazie jeszcze za duży a po powrocie do uk już nie będzie szans założyć bo za zimno u nas;( 60zł
Kurtka a la motocyklowa, firma F&F, kupiłam przed ciażą, zdążyłam założyć 1raz więc praktycznie nowa, rozm uk 12 czyli 40stka, cena 50zł
Sukienka h&m też założona raz, rozm z metki 36 ale realny 38,cena 30zł
spodnie F&F, pasek w komplecie ta sama historia rozm uk 12 czyli europejska 40stka, cena 30zł
Jeśli któraś się zdecyduje proszę o info na maila
caliope8@gmail.com jak najszybciej bo jutro po południu wrzucam na allegro
ps tęsknie za Wami, teraz po powrocie znów przeprowadzka na głowie ale cały czas mam nadzieję, że od września jak Szczepek pójdzie do przedszkola to mi się trochę unormuje sytuacja i znów będę mogła aktywnie uczestniczyć w życiu forum