reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pęcherz ciążowy.

Witam :) Wczoraj byłam u ginekologa po badaniu USG powiedział że widać pęcherzyk ciążowy na 3mm oczywiście spojrzałam i była plamka zmierzył i wynosi 3mm. Powiedział że mam brać Kwas foliowy przez cały czas kolejną wizytę mam za 3tygodnie. Mam się denerwować i martwić że jest malutki czy będzie wzrastał? Zaznaczam jestem po 2 ciążach i raz po poronieniu kilka miesięcy temu.. Obie ciążę prawidłowe poronienie że względu na nie wyczuwalności bicia serca płodu... Martwię się że może być kolejne poronienie...

reklama
Cześć. Za mało danych. Kiedy miałaś ostatnią @? Jak długie masz cykle?

Jeśli to bardzo wczesna ciąża, to wielkość jest ok. Ale jeśli mówimy o 6-7 tygodniu, to zdecydowanie za mały.

Ostatnia była 28.08. Po apce "Mój kalendarzyk" wychodzi na to że co 21.
Lekarz mówił że to wczesna ciąża że pęcherzyk na 3mm od wczoraj biorę ten kwas foliowy powiedział w razie gdyby nastąpiło plamienie lub krwawienie mam odrazu się zgłosić.

Ostatnia była 28.08. Po apce "Mój kalendarzyk" wychodzi na to że co 21.
Lekarz mówił że to wczesna ciąża że pęcherzyk na 3mm od wczoraj biorę ten kwas foliowy powiedział w razie gdyby nastąpiło plamienie lub krwawienie mam odrazu się zgłosić.
Chyba coś nie tak napisałaś. Jeśli miałaś okres w sierpniu i cykle trwają 21 dni to dzisiaj już wychodzi 9 tydzień.

Na pewno?

03.09 mi się skończył. Na dzień dzisiejszy wychodzi mi 21dni spoznienia.
Jak spóźniał mi się 10dni poszłam do gin zbadal nic nie stwierdził ani ciąży ani nic.. miałam iść na drugi tydzień w razie gdybym jeszcze nie dostała . Noi nie dostałam ale również nie poszłam bo się rozchorowałam . Wczoraj byłam i tak jak pisałam wyżej pęcherzyk ciążowy na 3mm.

03.09 mi się skończył. Na dzień dzisiejszy wychodzi mi 21dni spoznienia.
Jak spóźniał mi się 10dni poszłam do gin zbadal nic nie stwierdził ani ciąży ani nic.. miałam iść na drugi tydzień w razie gdybym jeszcze nie dostała . Noi nie dostałam ale również nie poszłam bo się rozchorowałam . Wczoraj byłam i tak jak pisałam wyżej pęcherzyk ciążowy na 3mm.
Masz regularne cykle? Bo rzeczywiscie trochę mały ten pęcherzyk.

reklama
reklama
Do góry