Kinnia95
Fanka BB :)
W 5 tygodniu to chyba pęcherzyk a nie zarodek.Wczoraj miałam usg i pani powiedziała że wszystko jest w porządku,
Dziecko ma 3 mm.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
W 5 tygodniu to chyba pęcherzyk a nie zarodek.Wczoraj miałam usg i pani powiedziała że wszystko jest w porządku,
Dziecko ma 3 mm.
Ciekawe gdzienja napisałam że zarodek xd. Napsialam ogólnie zd ma 3 mm i już nie czepiaj się o byle co .W 5 tygodniu to chyba pęcherzyk a nie zarodek.
Napisałaś, że dziecko ma 3mm. A na takim etapie dziecko to zarodek. I w 5 tygodniu to nawet nie widać często pęcherzyka ciążowego. A Ty mówisz i dziecku.Ciekawe gdzienja napisałam że zarodek xd. Napsialam ogólnie zd ma 3 mm i już nie czepiaj się o byle co .
Tak mi baba pow chyba że nie dokładnie usłyszałam bo w stresie byłam.Napisałaś, że dziecko ma 3mm. A na takim etapie dziecko to zarodek. I w 5 tygodniu to nawet nie widać często pęcherzyka ciążowego. A Ty mówisz i dziecku.
Tak, tak. Ginekolog Ci powiedziała, że w 5 tygodniu ciąży dziecko ma 3mm.Tak mi baba pow chyba że nie dokładnie usłyszałam bo w stresie byłam.
Tak, tak. Ginekolog Ci powiedziała, że w 5 tygodniu ciąży dziecko ma 3mm.