Klaudiaaaa
Zaciekawiona BB
Tak jak mówię to takie obstawianie jak Pani wyżej na zasadzie loteriiTo już mój drugitroszkę liczyłam na dziewczynkę
no nic.. myślę że tak już zostanie
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Tak jak mówię to takie obstawianie jak Pani wyżej na zasadzie loteriiTo już mój drugitroszkę liczyłam na dziewczynkę
Pynka jak u Ciebie rozwiązała się sprawa płci dzidziusia? Chłopiec czy dziewczynka?To już mój drugitroszkę liczyłam na dziewczynkę
może i za późno odpowiadam, ale stawiam na chłopcaA mogłybyście wyrazić swoją opinię co widzicie na tych zdjęciach? Jest to początek 12 tygodniaZobacz załącznik 1563929Zobacz załącznik 1563930Zobacz załącznik 1563931
U nas w 17/18 tc była „na pewno” dziewczynka, a 2 tygodnie później na badaniach połówkowych okazał się chłopczykWitam, chciałabym zapytać czy w 17/18 tc możliwe jest rozpoznanie płci żeńskiej na USG? W piątek lekarz powiedział, że na 100 % widzi dziewczynkę (pokazywał wargi sromowe płodu). Oglądał płeć na początku usg i na końcu i powiedział, że na 100 %, wpisał też w opisie badań, że "płeć żeńska". Lekarz doświadczony, z certyfikatem i dobrym sprzętem, ale jakoś trudno mi uwierzyć ponieważ mam 2 synków i byłam pewna, że trzeci też będzie syn. Zaczynam mieć wątpliwości czy nie cieszymy się przedwcześnie na córeczkę. Proszę o odpowiedź, zwłaszcza mamusie córek, które poznały płeć w okolicach 17/18 tc - czy płeć się już nie zmieniła czy jednak na kolejnych badaniach wyszło, że to chłopczyk. Pozdrawiam!