Miała któraś z was taki przypadek że przez całą ciążę była mowiona inna płeć niż się okazało przy porodzie? Czy mogła to być wina sprzętu?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

i dla mnie najważniejsze jest to, że dzidziuś rozwija się prawidłowo. Mam też nadzieję, ze cały poród przebiegnie prawidłowo, chcę urodzić naturalnie, ale do czego chciałam nawiązać, mama mojej przyjaciółki, dowiedziała się w trakcie porodu, ze jest w ciąży bliźniaczej, to było 30 lat temu. Nie wyobrażam sobie takiej pomyłki!na pewno nie, nikt mi nic takiego nie powiedział, ale czuję się słabo atrakcyjnie...ciuchy nie pasują, już mam trochę dość pomałuJa jestem ciekawa czy moja twarz również świadczy o dziewczyncemam zdjęcie z usg i tam widzę coś podobnego do siusiaka ale lekarka nic nie widziała także sama już nie wiem
Ja miałam być chłopcem. Ale już kupa lat minęła od mojego pobytu w brzuchu matki.Miała któraś z was taki przypadek że przez całą ciążę była mowiona inna płeć niż się okazało przy porodzie? Czy mogła to być wina sprzętu?