Tak tylko ten lekarz sam nie wie raz mówi że dziewczynka raz że chłopiec, najpewniejsze myślę że będzie połówkoweJa bym obstawiała dziewczynkę ale wiadomo lekarz który robi usg widzi dziecko z każdej strony a my tylko jedne słabe zdjęcie z usg więc raczej bym posłuchała lekarza![]()
reklama
bleucoco
Fanka BB :)
W 18+4 to już chyba nie ma wyrostka płciowego tylko mniej lub bardziej rozwinięte narządy płciowe zewnętrzne. Na tym zdjęciu kompletnie nic nie widać.Wygląda jakby wyrostek szedł poziomo - czyli dziewczynka - ale jeszcze jest czas na płeć i słabo trochę widać. A masz jakieś przeczucia co do płci?![]()
![]()
U mnie było podobnie w 13 tc chłopiec w 15tc dziewczynka w 18 tc znowu chłopiec dopiero na połówkowych w 21tc wyszło że 100%dziewczynkaTak tylko ten lekarz sam nie wie raz mówi że dziewczynka raz że chłopiec, najpewniejsze myślę że będzie połówkowe![]()
Klaudiaaaa
Zaciekawiona BB
W moim przypadku do 5 miesiąca była dziewczynka a później się okazało, że chlopakTak tylko ten lekarz sam nie wie raz mówi że dziewczynka raz że chłopiec, najpewniejsze myślę że będzie połówkowe![]()
Madzia86G
Na pewno nie chciałam być niemiła.A dlaczego jesteś taka niemiła?
Przeszkadza Ci to w ilu wątkach to wstawiam? Nie musiałaś na to odpowiadać, skoro aż tak Ci to przeszkadza.
Mialam nadzieję, że może ktoś tam się znajdzie kto będzie wiedział jak odczytać takie zdjecie, przecież nie miałam na myśli coś złego ... Ale dziękuję że się wypowiedziałaś
Jeśli to twoje początki na forum ... to ok. Możesz nie wiedzieć, że wklejanie fotek i postów w kilku tematach tworzy spam. Możesz nie wiedzieć, że jeśli założyć osobny temat lub wkleisz zdjęcia z zapytaniem do innego tematu poświęconemu płci, to wyświetli się on wszystkim użytkowniczkom jako "nowy wpis" i automatycznie wyskoczy na pierwszej stronie "nowych wpisów".
To tak na przyszłość
A wracając : poczekaj spokojnie jeszcze trochę, może dziecko ułoży się inaczej i fotka będzie dokładniejsza. Nie raz już w 12tygodniu na 100% wiadomo co nosimy pod sercem, a czasami do samego porodu jest czysta zgadywanka ( nie mówiąc już o sytuacjach gdy lekarze informują że na bank np chłopak a rodzi cię dziewczyna, czy odwrotnie ).
Ps. Jeszcze raz przepraszam, jeśli uraziłam.
Też przepraszam za zamieszanie, na przyszłość się poprawieNa pewno nie chciałam być niemiła.
Jeśli to twoje początki na forum ... to ok. Możesz nie wiedzieć, że wklejanie fotek i postów w kilku tematach tworzy spam. Możesz nie wiedzieć, że jeśli założyć osobny temat lub wkleisz zdjęcia z zapytaniem do innego tematu poświęconemu płci, to wyświetli się on wszystkim użytkowniczkom jako "nowy wpis" i automatycznie wyskoczy na pierwszej stronie "nowych wpisów".
To tak na przyszłość
A wracając : poczekaj spokojnie jeszcze trochę, może dziecko ułoży się inaczej i fotka będzie dokładniejsza. Nie raz już w 12tygodniu na 100% wiadomo co nosimy pod sercem, a czasami do samego porodu jest czysta zgadywanka ( nie mówiąc już o sytuacjach gdy lekarze informują że na bank np chłopak a rodzi cię dziewczyna, czy odwrotnie ).
Ps. Jeszcze raz przepraszam, jeśli uraziłam.
Klaudiaaaa
Zaciekawiona BB
A lekarz określił płeć, że dziewczynka? Bo mi się wydaje, że chlopczykWitam mam zdjęcie z 13,5tygodnia
A drugie z 17 czy może to być przerośnięta łechtaczka? Pozdrawiam
W 13 jeden lekarz ze dziewczynka a drugi w 17 ze chłopczyk ale czy na pewnoA lekarz określił płeć, że dziewczynka? Bo mi się wydaje, że chlopczyk![]()
reklama
olka11135
Witam mam zdjęcie z 13,5tygodnia
A drugie z 17 czy może to być przerośnięta łechtaczka? Pozdrawiam
Dla mnie na zdjęciu nocnikowym ewidentnie widać mosznę z której będą jądra