reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

:)))Polepszacz humoru(((:

Ale macie fajne watki,grudniowe mamuski:tak:.Usmialam sie do lez:-).Mialam dzisiaj dosc ciezki dzien,bo maly byl marudny i inne kobiece kataklizmy mnie dopadly;-).Dzieki Wam latwiej mi bylo to wszystko zniesc:tak:.Moj synek zrobil mi wieczorem niespodzianke.Przez caly dzien byl wyjatkowo wredny a teraz siedzi juz 1,5 dodz. na kanapie i bawi sie jedna,jedyna gumowa zabawka.Siedzi miedzy oparciem kanapy a nogami spiacego meza:-D.Nawet tam nie wchodze,zeby nie burzyc spokoju,zajrzalam tylko przez drzwi:-).Ciekawe jak dlugo wytrzyma:-).Mam czas dla siebie.Umylam kibel,wanne i zlew w kuchni,teraz moge troche posiedziec na moim ulubionym forum:-D.

reklama
No widzisz Iza czasem lepiej zmienic forum.... ciesze sie, ze Ci sie podoba i witam cie na grudniowkach!

hehe - pingwinek - dla mojej w knajpie (na Węgrzech się nauczyła) najlepsza zabawą jest wsadzanie łap do mojej szklanki/kieliszka z piwem/winem i babranie się w moim napoju bogów. Normalnie ciągnie mi za rękaw, za rekę, za szklankę.. dżizus....:eek:

Hej, Iza, widzę,że też jesteś fanką Joemonstera,:tak:
Niestety link każe sie logować, a nie każda z dziewczyn ma tą możliwość;-)

Ja mam,hehe i to dożywotnią;-):cool2:

reklama
Do góry