reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

:)))Polepszacz humoru(((:

Tak konkretnie,to maz jest fanem:-).A ja zapomnialam,ze nie kazdy moze sobie wejsc na strone:no:.Cholernie mi sie spodobal,ten wskaznik temperatury wody:-D.

reklama
hehehehe:-D

Ale ja na serio kiedyś bilet kupuję w kiosku i mówię
-poproszę bilet normalny
A baba parsknęła i pyta -a są nienormalne?:eek:
Trudne dni miała czy mąż jej wpier dolił...:eek: Nie wiem a do tego kiosku już nie chodzę;-)

hehe:-D:-D

Ostatnio przeczytałam taki dowcip:

Stoi myszka nad brzegiem rzeki i probuje przedostać sie na druga stronę, ale nie chce wejść do wody. Na drzewie obok siedzi ptak i patrzy, wiec myszka prosi
- pomóż mi ptaku, weź mnie na grzbiet i przewieź na druga stronę
Ptak mówi - nie
- Myszka prosi znowu- no pomóż mi i przewieź
Ptak mówi - nie
Myszka sie zdenerwowała, weszła do rzeki i sama przepłynęła na druga strona.
Jaki z tego moral? Jak ptak twardy to i myszka mokra:-p

reklama
Do góry