Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Poczekaj spokojnie do terminu miesiączki. Na tym etapie test nic nie wykaże.Cykl to mam co 28 dni. A miesiączka mam dostać 20 listopada. Robiłam dzis test ale pokazał jedną kreske
Na to pytanie nikt nie jest w stanie odpowiedzieć w tej chwili. Na jakiekolwiek testy jest zdecydowanie za wcześnie. Poczekaj do terminu miesiączki.WitAm mam pytanie.. Ostatnią miesiączka mialam 23.10. Z mężem staralismy sie o dziecko 1.11-2.11. Czy moge byc w ciąży?
Nie ma sensu robić testu tak wcześnie. Poczekaj do miesiączki. PowodzeniaCykl to mam co 28 dni. A miesiączka mam dostać 20 listopada. Robiłam dzis test ale pokazał jedną kreske
dziękuję bardzo za odpowiedzi...ale to czekanie...kurczę jestem niecierpliwaNie ma sensu robić testu tak wcześnie. Poczekaj do miesiączki. Powodzenia![]()
Znam to...też jestem niecierpliwadziękuję bardzo za odpowiedzi...ale to czekanie...kurczę jestem niecierpliwa
I jeszcze ta nadzieja....Znam to...też jestem niecierpliwa![]()