Bombek
Fanka BB :)
Hehehe tego Ci życzęJutro znów na KTG mam nadzieję, że usłyszę: Ma Pani torbę? Będziemy rodzić :-)
. Może pobiegaj dziś po schodach itp. żeby dopomóc szczęściu jutro ;-).Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Hehehe tego Ci życzęJutro znów na KTG mam nadzieję, że usłyszę: Ma Pani torbę? Będziemy rodzić :-)
. Może pobiegaj dziś po schodach itp. żeby dopomóc szczęściu jutro ;-).
, dopiero na wyjście :-). Ja rodziłam przez cc i do zabiegu w ogóle byłam nago, ale zapewniam Cię, że ostatnia rzecz, nad którą będziesz się zastanawiać, to czy widać Ci 4 litery :-)... Myślę, że spokojnie możesz rodzić w starym podkoszulku męża, ale normalna koszula i tak przyda Ci się później na ten czas na sali poporodowej, w szpitalu po porodzie nic się nie robi, poza leżeniem, zmianą pieluch i karmieniem, więc weź pod uwagę, że co chwilę będziesz musiała odsłaniać pierś... no i niezbędne są majtki siatkowe...
.
Rozpakowywać się i dołączaj do forum mamusiek z Ż.
:-).Obym urodziła jak najszybciej, bo oszaleje od tekstów : Jeszcze nie urodziłaś???? - Jak widać !!!wiolkast ja tez mialam rozwarcie na paluszek a na drugi dzien sie zaczeloa waga mojego tez wychodzila 3900 a urodzil sie prawie 0,5kg wiekszy